Rüyada gibi hissediyorum

Jkeaasd

Hectopat
Nasıl anlatsam bilemiyorum, böyle her şeyden bağımsız, kopmuş ruhum başka bir yerde gibi hissediyorum,

İnternetten araştırdım ama pek detaylı anlatım bulamadım.

Nasıl anlatsam bilemiyorum, böyle her şeyden bağımsız, kopmuş ruhum başka bir yerde gibi hissediyorum,

İnternetten araştırdım ama pek detaylı anlatım bulamadım.
Hocam bana da oluyor böyle birşey ama sanki rüya değil bi anda yer mekan algın gidiyor gibi oluyor.Bi anda mesela okuldayken burda olamam garip gibi oluyor gerçeklikten çıkar gibi 1-2 dk max.

Anlatılması garip gibi hani saçma bir örnek olacak ama mesela rdr2 de caps e basıyorsunuz da böyle oyun kararıyor yavaşlıyor ya aynen öyle oluyor yavaşlama dışında.Hafif etraf kararıyor beynim sanki kalp gibi zong zong Sanki az önce bu ortamda değilmişim gibi bulunduğum yer garip geliyor.

Bana iki kere olmuştu birinde denize girmiştim su yutmuştum baya.
Diğerinde hiç uyumamaya çalışmıştım 24 saat boyunca kendi kendime bilincim kapanıyordu falan değişik bir durum umarım geçer.

Hocam arkadaş da benim dediğimi kast ediyor mu bilmiyorum fakat bu bende baya 5-6 yıldır olan bişi.

Hocam derealizasyon diye bir kavram var.Benim yaşadıklarımı biraz tanımlıyor.Sizin ki de bu olabilir.

Bazen bana da oluyor, bir anda kopuyorum...az kalsın e-scooter sürerken kaza yapacaktım, güneş batımına bakıp dalmışım.

Yok mu bir çaresi?

Bazen bana da oluyor, bir anda kopuyorum...az kalsın e-scooter sürerken kaza yapacaktım, güneş batımına bakıp dalmışım.

Yok mu bir çaresi?
Hocam eğer benim dediğim olay oluyor ise dediğim bozukluğun tedavisine bakın.Bende bu şekilde oldu mu iş yapmaz hale geliyorum.1-2dk kitlenmiş gibi boş boş bakıyorum.

Bendede aynısı oluyor. Etrafımdaki sesleri %70 daha az duyuyorum sanki orda değilim gibi. Tüm duyu organlarım resmen kapanıyor. Reflex yapamıyormuşum gibi geliyor. Rüyadaymışım gibi. Bunu 2 senedir yaşıyorum uykusuzluktan olduğunu düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı