Evrim Ağacı sitesine laf etmek, birkaç makale yaz da görelim seni. O sitede sizin gibilere yer yok. O sitedeki bilgiler sizin beynizin almayacağı şeyler. Ruhun olduğuna dair en ufak bir bulgu yok.
Ruh yok demek yobazlık değil ama kanıt olmadan ruh kesin var demek asıl yobazlıktır, bunu diyen de sensin yukarıda attığın mesajda.
Ölen insanda kilo kaybı olur, bunun nedeni de idrardaki sıvının boşalması, dışkının boşalması ve akciğerdeki havanın boşalmasıdır. Bu kilo kaybı da her ölü de aynı değerde de olmaz. Bu kilo kaybının nedeni de ruh değildir.
EA'ye vasıfsız demek hayli gülünç, burada bilgiden yoksun biri varsa o da sensin. Ruhun olduğuna dair en ufak bir kanıt yok. Öldükten sonra oluşan kilo kaybını ruh var demek o zaman diye rezil bir açıklamayla savunan birinin bilim sitelerine vasıfsız demesi acınası bilgi seviyesinin göstergesidir.Evrim Agacının vasıfsız şahısları bu sebeple bilime aykırı konusuyorlar. Ruh yok deyip geçiştiriyorlar.
EA'ye vasıfsız demek hayli gülünç, burada bilgiden yoksun biri varsa o da sensin. Ruhun olduğuna dair en ufak bir kanıt yok. Öldükten sonra oluşan kilo kaybını ruh var demek o zaman diye rezil bir açıklamayla savunan birinin bilim sitelerine vasıfsız demesi acınası bilgi seviyesinin göstergesidir.
Ruh, beyindeki milyarlarca nöronun çeşitli durumlar karşısında, sinaps bağlantıları üzerinden kurdukları etkileşim sonucu ortaya çıkan biyokimyasal reaksiyonlardır.
Kendimle çeliştiğim falan yok. Evet ruh yok diyorum, kanıtı olmayan bir şeye var dememi bekleme. Öldükten sonra oluşan kilo kaybına bu ruhun olmadığını söyleyenleri çürütür diyen birisin. Ruh bilimsel olarak neye deniyor onu öğren sen, dinlerdeki gibi bir ruh tabirini kabul etmem.Gülünç olan işte senin ruh yok demen ama ruh var diyene de gülünç demen. Kendinle çelişiyorsun.
Esas gülünç senin oluşan kilo kaybını ruha bağlamandır. Hodri meydan gel ruhun olduğunu kanıtla bakalım, ne duruyorsun? Klavye başından bilim sitelerine sallamak kolay tabii.Gaz çıkarmayla benim verdigim örnegi çürüttügünü sanıyorsan esas gülünç olan senin bu söylemin.
Yobazlık işte tam da budur, ruhun kanıtlanması en azından yakındır demek. Bilinç ve ruhta aynı şey değildir. Bilincin başka yapıya aktarılması ruhun varlığını kanıtlamaz.Ama ruhun varlıgının kanıtlanması en azından yakındır. 2050 de bilinçlerimizi başka yapılara aktarmanın çalışmaları yapılıyor neyden bahsediyorsun sen? Ruh yok demek bilimsel açından yobazlıktır altını çizerek 3.defa yazıyorum.
He senin bu öldükten sonra oluşan kilo kaybına ruh var demek demen, yakın zamanda ruh kanıtlanacak demen aciz değil onlar aciz evet.Ama kendi aciz fikirlerini hiçbir vasfı olmadan dayatıyor bu arkadaş. Bu sebeble ben o siteyi takip etmiyorum.
Kendimle çeliştiğim falan yok. Evet ruh yok diyorum, kanıtı olmayan bir şeye var dememi bekleme. Öldükten sonra oluşan kilo kaybına bu ruhun olmadığını söyleyenleri çürütür diyen birisin. Ruh bilimsel olarak neye deniyor onu öğren sen, dinlerdeki gibi bir ruh tabirini kabul etmem.
Esas gülünç senin oluşan kilo kaybını ruha bağlamandır. Hodri meydan gel ruhun olduğunu kanıtla bakalım, ne duruyorsun? Klavye başından bilim sitelerine sallamak kolay tabii.
Yobazlık işte tam da budur, ruhun kanıtlanması en azından yakındır demek. Bilinç ve ruhta aynı şey değildir. Bilincin başka yapıya aktarılması ruhun varlığını kanıtlamaz.
He senin bu öldükten sonra oluşan kilo kaybına ruh var demek demen, yakın zamanda ruh kanıtlanacak demen aciz değil onlar aciz evet.
Öldükten sonra oluşan kilo kaybını ruhun varlığına kanıt göstermek acizliğin daniskasıdır.
Ruhun bilimsel olarak ne olduğunu bilmeyen birisin. Ruh, beyindeki milyarlarca nöronun çeşitli durumlar karşısında, sinaps bağlantıları üzerinden kurdukları etkileşim sonucu ortaya çıkan biyokimyasal reaksiyonlardır bu kadar. Ölümden sonra oluşan kilo kaybını ruhun varlığına delil sunan birinden böyle yorumlar beklenir zaten. Cevap yazma zaten bu bilgiden yoksun düşüncelerini kendine sakla.Ruh yok demek bir dayatmadır ve ahkam kesmektir bilime tamamen terstir. Ruhun bilime göre kanıtlanamayan teorik bir şey olması gerekiyor şu an.
Ruhun bilimsel olarak ne olduğunu bilmeyen birisin. Ruh, beyindeki milyarlarca nöronun çeşitli durumlar karşısında, sinaps bağlantıları üzerinden kurdukları etkileşim sonucu ortaya çıkan biyokimyasal reaksiyonlardır bu kadar. Ölümden sonra oluşan kilo kaybını ruhun varlığına delil sunan birinden böyle yorumlar beklenir zaten. Cevap yazma zaten bu bilgiden yoksun düşüncelerini kendine sakla.
Ruhun bilimsel olarak ne olduğunu bilmeyen birisin. Ruh, beyindeki milyarlarca nöronun çeşitli durumlar karşısında, sinaps bağlantıları üzerinden kurdukları etkileşim sonucu ortaya çıkan biyokimyasal reaksiyonlardır bu kadar. Ölümden sonra oluşan kilo kaybını ruhun varlığına delil sunan birinden böyle yorumlar beklenir zaten. Cevap yazma zaten bu bilgiden yoksun düşüncelerini kendine sakla.
Son 1.5 yıldır aynı tepkiyi veriyorum. Kaynak sunduğunuzda kabul etmeyip üzerine alınmayan tipler dolmuş durumda. Sadece kendi bildiklerini gerçek sanmaları ve doğruları görmezden gelmeleri akla mantığa sığmıyor....bu forumdaki üyeler enterasan gerçekten...