Rüyalarıma giren görsel

Bu yüzden gece 3'te tjoc izleyip kendimi hazırlıyorum onlar daha kalıcı ama ben yeniyorum.

Hocam basslı bile değil. Sence ben güzelmiyim diyor, o sahne çıkıyor. Unutunca aklınıza dahi gelmez. Takıntı yaptığınız için oluyor.

Karakter cinden çok yüz gerdirme ameliyatından çıkmış orta yaş adama benziyor.

Benim rüyalarımı geç banyo yaparken gözümü kapattığımda bile aklıma gelen yüz vardı zamanla geçti . Momo bu arada bilen bilir.

Hocam bu daha kötü ya. İnsan dışındaki her şeye uzun süre bakmak bana kötü geliyor. Mesela palyaçoların yüzü.
Gözleri görünmeyen veya ağızı olmayan bir karaktere bakmak daha iyi bence profilimdeki fotoğrafta öyle zaten.

Benim rüyalarımı geç banyo yaparken gözümü kapattığımda bile aklıma gelen yüz vardı zamanla geçti . Momo bu arada bilen bilir.

Bir anda açtım, korktum hocam. Yanıma gelse aduket çekerim. Eskiden çok korkardım bundan.

Hocam yazınızı kırpın.

Bizim evin yakınlarında da sürekli silah sıkıyorlar ondan psikolojim bozuldu benim de. Geçen gün annem cam şişe kapağını açtı silah sesi sanıp yere yattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…