Rüyamda Ali Güngör ve Recep Baltaş'ı gördüm

Better Call Me

Picopat
Yer
Uzay
Daha fazla  
Rüyamda ilk olarak @Recep Baltaş abimizi motorsiklet kullanırken gördüm. Ardından ise @Ali Güngör abimiz geldi ve birlikte kılıçları çekip bir yerlere saklanıp birbirimizi bulmaya çalışıyorduk. Bulan kişi diğerini kılıçla kesiyordu. Ali Abiyi'de 2-1 yendim. Rüyanın anlamı nedir?

Rüyamda ilk olarak @Recep Baltaş abimizi motorsiklet kullanırken gördüm. Ardından ise @Ali Güngör abimiz geldi ve birlikte kılıçları çekip bir yerlere saklanıp birbirimizi bulmaya çalışıyorduk. Bulan kişi diğerini kılıçla kesiyordu. Ali Abiyi'de 2-1 yendim. Rüyanın anlamı nedir?
Bunun bir tevili şudur ki:
Recep abi son hızla sana ban atmaya geliyor ama aniden Ali abimiz çıkıyor ve sistemlerinizi savaştırıyorsunuz siz de çok fazla Bannerlord oynadığınız için kılıç şeklinde görüyorsunuz. Ve’l hasıl kelam sistemin Ali abiden iyi.

Son düzenleme:
Rüyanın anlamı: Recep Hoca motosiklet gibi hızlı bir biçimde size doğru yaklaşıyor fakat Ali Hoca daha yakında olduğundan dolayı size ban atıyor. Siz de karşıt konu aça aça 2 kere kendinizi kurtarıyorsunuz fakat Recep Hoca en sonunda geldiğinde size sınırsız ban atacağı sırada uyanıyorsunuz.

Şaka bir yana internete rüyada kılıç ile dövüşmek yazında zafere ulaşmanızın yakın olduğunun bir işareti diye yorumlanmış. Bu şekilde diğer olayları da aratabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı