Rüyamda CS:GO'nun içindeydim

ZYP33

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün bir rüya gördüm çok garipti. CT tarafıydık ama oyunun içinde gibiydim t Base'e doğru tünelden gittim o sırada adamın biri bana HS attı, sonra uyandım. Yataktan düşmüş olduğumu fark ettim. Sizce CS:GO oynamayı bırakmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlerdir evdeyim ve hergün World Of Warships oynuyorum ve evvelsi gün bütün gece rüyamda savaş gemileriyle savaştım. Bu oyuna fazla zaman harcadığımızdan oluyor

Son düzenleme:
Bende 3 ay önceki rüyamı anlatayım. Eski İnferno haritasında oynuyorum. CT tarafındayım, elimde Deagle var. Ama T basedeyim. Bide eski bir bilgisayarda oynamama rağmen 100 FPS alıyordum. Çok acayip. Oyunu bırakma Ben bırakmadım.

Çok GTA:SA oynayıp rüyamda Big Smoke‘ u öldürdüğüm zamanları hatırlarım.
Çok Witcher 3 oynayıp rüyamda ejderha kestiğimi de.
Hatta en son çok God of War oynayıp rüyamda Kratos’ tan tek yemiştim... Güzel zamanlardı.

2. Rüyam: Half-Life oyunundaki Crossfire haritasındayım ve yağmur yağıyordu. Bende kendimi soğuktan korumak için binaların içine saklanıyordum. Orada ne işim vardı anlamadım gitti.
Half-Life fan burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…