Rüyamda CS:GO'nun içindeydim

• Konuyu başlatan ZYP33
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 2.775

ZYP33

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün bir rüya gördüm çok garipti. CT tarafıydık ama oyunun içinde gibiydim t Base'e doğru tünelden gittim o sırada adamın biri bana HS attı, sonra uyandım. Yataktan düşmüş olduğumu fark ettim. Sizce CS:GO oynamayı bırakmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlerdir evdeyim ve hergün World Of Warships oynuyorum ve evvelsi gün bütün gece rüyamda savaş gemileriyle savaştım. Bu oyuna fazla zaman harcadığımızdan oluyor :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün bir rüya gördüm çok garipti. CT tarafıydık ama oyunun içinde gibiydim t Base'e doğru tünelden gittim o sırada adamın biri bana HS attı, sonra uyandım. Yataktan düşmüş olduğumu fark ettim. Sizce CS:GO oynamayı bırakmalı mıyım?
Bende 3 ay önceki rüyamı anlatayım. Eski İnferno haritasında oynuyorum. CT tarafındayım, elimde Deagle var. Ama T basedeyim. Bide eski bir bilgisayarda oynamama rağmen 100 FPS alıyordum. Çok acayip. Oyunu bırakma :D Ben bırakmadım.

Çok GTA:SA oynayıp rüyamda Big Smoke‘ u öldürdüğüm zamanları hatırlarım.
Çok Witcher 3 oynayıp rüyamda ejderha kestiğimi de.
Hatta en son çok God of War oynayıp rüyamda Kratos’ tan tek yemiştim... Güzel zamanlardı.

AF400480-E8EC-4490-82ED-3E3A67CEA6C8.jpeg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı