Rüyamda Recep Baltaş ile alçı yapıyordum

Makaleler
20
Dizüstü bilgisayarımda sorun vardı, Recep Baltaş vasıtasıyla bir tamirciye götürdük. Oysa Recep Baltaş varken niye tamirciye götürdük, onu da anlamadım. Ama sonrasında WhatsApp'tan haberleştik ne zaman geleceğine dair. Videoları çektiği stüdyonun hemen üzerinde inşaat işinde kullanılan malzemeler vardı ve Ali Güngör de oradaydı. Meğer kendileri bu iş dışında inşaat işiyle de uğraşıyorlar. Alçı, sıva yapıyorlardı. Ben de bir süre onlara yardım ettim. Tanımadığım iki adam daha vardı orada, önlük giyiyorlardı. Alt katta stüdyo vardı, oraya geçip dizüstü bilgisayarımın RAM'ini değiştirdik. Tamirci yapamamıştı. Bana dizüstü bilgisayarı sonra vereceklerini söylediler. Ben de gittim, birkaç gün sonra WhatsApp'tan yazdı ve bilgisayarı gönderdiler, kargo parasını da ödemişlerdi. Bu neye delalet eder sevgili Technopat ailesi? :)

maxresdefault.jpg

Alçımızı oturttuktan sonra soğutucumuzu yerleştiriyoruz.

Biraz bilinçaltına yüklenelim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı