Rüyamda Recep Baltaş'ı ve Ali Güngör'ü gördüm

Affansen

Kilopat
Makaleler
1
Cumartesiden pazar gününe geçen geceydi. Forumu kapatıp uyumak için yatmıştım...

Rüyama girdim, rüyamda Open TTD oynuyordum ama mahallede geçiyordu. Sonra azıcık haritayı yakınlaştırdım, otobüs durağı ve kamyon yükleme durağı olduğunu gördüm. Sonrasında ben de durakta bekleyenlerin yanına ışınlandım, bir anda elime telefon geldi ve foruma bakıyordum. Sonra Recep Baltaş'ın olduğu bir konuya mesaj yazmıştım ve sonrasında bildirimler kısmında bir şey gördüm. Recep Baltaş'ın verdiği beğeniydi bu!
Bir anlık çok sevindim. İçimden "Recep Baltaş beğeni attı, nadir bir durumdur bu dedim". Ondan sonra bir de sağıma döndüm, ne göreyim? Recep Baltaş ve Ali Güngör. "ohaa Recep honeystone gelmiş diye bağırdım." ikisi de ayakta duruyorlardı, sonrasında yatmadan önce berker Güngör'ün kim olduğunu araştırmıştım. Merak etmiştim yani.
Rüyadayken soruverdim, Ali abi berker Güngör abiniz mi diye, o da evet anlamında başını salladı. Ve bilgiyi doğrulamış oldum. :)

Rüyanın devamı da vardı ama pek emin değilim doğru olup olmadığına.

@Recep Baltaş @Ali Güngör

Recep Abi gelmişken sistemimi hızlandırsaydın keşke. 🙃

Son düzenleme:
Ben 4 defa gördüm. Recep Baltaş ve Ali Güngör'ü. Sosyal'i ayrı gördüm. Üyelerden bazılarını ayrı gördüm. Şaka değil, gerçek!

Ben 4 defa gördüm. Recep Baltaş ve Ali Güngör'ü. Sosyal'i ayrı gördüm. Üyelerden bazılarını ayrı gördüm. Şaka değil, gerçek!
Beni de görün. :D
Hocam bazen beynimiz en son yaşadıklarımız rüyalarımıza ekliyor. Sizinkisi biraz garip ve bence komik olmuş. Her işte vardır bir hayır.
Evet muhtemelen öyle oldu. :)
@Recep Baltaş @Ali Güngör arkadaşa "Rüyapat!" adında bir rütbe verilmeli 😃.
Keşke verilse hocam. :D

Herkes ne hikmetse rüyasında görüyor.

Ben sevdiğim kızı rüyamda bu kadar görmedim.(!)

Anca rüyamızda görürüz zaten. :)

Recep Honeystone ile Ali Seeday yine insanların rüyalarını süslemekte.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı