Rüyamı kontrol edebilir miyim?

  • Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 136
  • Görüntüleme 8B
Tamam teşekkür ederim. Umarım başarabilirim çünkü bayağı istiyorum yapmayı. Bir de bir sorum var rüyayı kontrol ederken mesela New York'ta olmak istiyorum diye düşünürsem kendimi New York'ta bulabiliyor muyum?
Hayal gücünün bir limiti olmadığı için, istediğini yapabilirsin. Zaman/mekan algısı olmadığı için istediğin anda istediğin yerde bulunabilirsin -tabii ki birebir aynı New York'ta bulunmayabilirsin, bilinçaltının simüle ettiği kadar benzeyecektir- fakat zaman ve mekan algısı olmadığı için bizim dünyamızda 2 dakikaya denk gelen bir sürede saatlerce rüyanın içinde kalabilirsin, ya da istersen bambaşka bir gezegene gidip koloni kurabilirsin. Güzel yanı da bu ya!
 
Astral seyahat bambaşka bir şey, açıkçası astral seyahat yapmaya maçam yemiyor. Sonuçta bambaşka bir metafizik aleme geçmiş oluyorsun. Oranın da sakinleri var, senin eterik enerjinin varlığını hissedip yanına da gelebilirler. Çok ürkütücü. 😅
Aynen, ama sonunu düşünen kahraman olamazmış😅. Ölmeden denemek istiyorum. En azından ölürken, ah keşke yapsaydım, demem.
 
Daha önce hiç rüyamı kontrol etmedim fakat, ''bir dakika lan, rüyadayım ben şu anda'' diyerek uyanmışlığım var. Ne olduğunu hatırlamıyorum ama, gerçekleşmesi imkansız gibi bir şeydi galiba.

Ağız tadıyla rüya bile gördürtmemiştim kendime :(
 
bi cinle anlaşıp uyuduktan sonra ruhunu gezdirmesini söyleyebilirsin
Astral seyahat için bir çok inanışta farklı uygulama var. Budistlerin, spiritüalistlerin, majisyenlerin farklı yöntemleri olduğu gibi İslamiyet ve Tasavvuf'ta da farklı astral seyahat teknikleri var. Sizin önerdiğiniz şey hem imkansıza yakın, hem çok tehlikeli hem de kesinlikle zararlı çıkacağınız bir şey.
Daha önce hiç rüyamı kontrol etmedim fakat, ''bir dakika lan, rüyadayım ben şu anda'' diyerek uyanmışlığım var. Ne olduğunu hatırlamıyorum ama, gerçekleşmesi imkansız gibi bir şeydi galiba.

Ağız tadıyla rüya bile gördürtmemiştim kendime :(
O safhada uyanmak yerine rüyaya devam etmek önemli olan işte, insanlar rüyada olduğunu anlayınca %90 uyanıyor. 😄
 
Tehlikeli olarak ne olabilir meraktan soruyorum
Bir kere bir cinle nasıl iletişim kurmayı planlıyorsunuz? Hadi bir okuma yaptınız, bir takım mahlukatların ilgisini çekmeyi başardınız; habis bir varlığın isabet etmeyeceğini nereden bilebilirsiniz?

Burada herkesin inancına saygım var fakat metafizik ilgi duyduğum bir alan. Bir cin ya müslümandır ya da şeytan taifesindendir, ortası yok. Zaten müslüman bir cinle iletişim kuramazsınız, ulvi bir kişilik olmanız gerek. Bir şeytandan yardım almak tevhid inancına ne kadar uygun? Kaldı ki bir şeytan da bir Ademoğlu'na neden yardım etsin? Bir bedeli olması gerekir, büyü öğretisi de böyle çalışır.

Daha fazla bir şey eklemek istemezdim ama tam cuk diye oturduğu için Kehf suresinin 50. ayetinin meal ve tefsirine bakmanızı tavsiye ederim. ☺️
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı