Bir keresinde rüyamı kontrol edip, kendimi uyandırtmayı başarmıştım. 4 yıl olmuştur. Ondan sonra da böyle bir şey başıma gelmedi.
Bu kısım çok vurucu oldu hocamBir gün rüyamda önüme 1000 liralık bir paten çıktı ailem bana bunu almış olamaz dedim ve daha mantıklı bir şey olan ayakkabıya dönüştürdüm.
Ortak bilinç denilen bir metafizik olgu var, bununla ilintili olabilir.Normal hayatta yapmayacağınız şeyler, mesela 5. katta kendini aşağı atmak gibi... Rüyamda bunu yaptım, hiç istemediğim halde kendimi yüksek kattan aşağı attım. Bir rüyayı iki kişi aynı anda görür mü? Benim iki arkadaşım aynı rüyayı görmüşler. Bu nasıl oluyor, acaba?
Bu gerçeklik testi metotlarını alışkanlık haline getirmek zor, onun dışında zor bir yanı yok. Umarım başarırsınız, deneyimlerinizi merakla bekliyor olacağım.Siz böyle konuşunca isteğim çok daha arttı. Artık kendime sık sık soracağım rüyada mıyım diye mesela kırmızı rengini görünce. Umarım başarırım umarım isteyen herkes başarır.
Hocam bende anlamadım cinlerle anlaşıyorlar galiba.Bir şey sormak istiyorum. Ben çoğu günlerde rüya gördüğümü hatırlamıyorum. Hatta çok nadir hatırlıyorum. Ne yapmam lazım bunun için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.