Rufus %100'de takılı kaldı

YYagiz08

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Rufus ile Ubuntu'yu USB belleğe kurmak istiyorum ancak biçimlendirme işlemi %100'de takılı kaldı. Rufus'ta UEFI ve GPT seçeneklerini seçtim, fakat işlem ilerlemiyor. USB belleğimi farklı portlarda denedim, ancak sorun devam ediyor. Rufus'u yönetici olarak çalıştırmayı da denedim ve en son sürümünü kullanıyorum. Bu durumda ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olabilir misiniz? USB belleğimi tamamen formatlayıp tekrar denemeyi düşündüm, fakat başka bir çözüm öneriniz var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 1737809389758.png
    30,4 KB · Görüntüleme: 25

Bu linkten Ventoy'u indirip bununla dener misiniz Ventoy'u indirip kurumlumları tamamladıktan sonra ISO dosyasını USB'nin içine atın. Ventoy

Disk yönetimine girin USB'nize tıklayın bölümler boştaysa birim genişlet deyip boşta olan bölümleri seçin.

Bölümü genişlet diye bir seçenek çıkmıyor ikisini de silip tekrar yükledim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-25 161026.png
    13,1 KB · Görüntüleme: 15
  • Ekran görüntüsü 2025-01-25 161029.png
    23,4 KB · Görüntüleme: 16
Olmadı bölümü genişlet diye bir seçenek yok şu an diskim 2'ye ayrık bir şekilde duruyor vazgeçe bastığım için.

65GB olan bölümü biçimlendir deyip genişlet seçeneği tekrar var mı diye bakar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…