En başta oldu çünkü. Sonra tam hatırlamıyorum ama eStax gibi birşey belirdi USB belleğin altında sonrası böyle işte.Sağlık olsun keşke yapmasaydım. Çünkü 3 saat 20 dakika falan sürdü. Başka yol yok mu hocam?
Maalesef yok.Güncellemeleri kontrol eder misiniz? Belki sürücü falan indirebilir bellek için PC.
Tekrar yapayım o zaman.Maalesef yok.
Tam olarak neden böyle oldu fiziksel olarak çıkarmam neden etkiledi halbuki biteli 10 dakika falan olmuştu çıkardığımda.Hocam keşke öyle çıkarmasaydınız. Yeniden yapmanız gerekebilir.
USB'yi direk çıkartırsanız yaptığınız değişiklikler bazen kayıt olmayıp hata verebiliyor. En sağlıklısı Windows üzerinden çıkarmaktır.En başta oldu çünkü. Sonra tam hatırlamıyorum ama eStax gibi birşey belirdi USB belleğin altında sonrası böyle işte.
Maalesef yok.
Tekrar yapayım o zaman.
Tam olarak neden böyle oldu fiziksel olarak çıkarmam neden etkiledi halbuki biteli 10 dakika falan olmuştu çıkardığımda.
O zaman bana yine uzun bir yol göründü.USB'yi direk çıkartırsanız yaptığınız değişiklikler bazen kayıt olmayıp hata verebiliyor. En sağlıklısı Windows üzerinden çıkarmaktır.
Ne demek istiyorsunuz hocam?
%85 durumunda@x_VaaS_x son vaziyet nedir acaba?
USB sürücüsünü Windows üzerinden çıkarmayı unutmayın.%85 durumunda
Tabii teşekkür ederim.USB sürücüsünü Windows üzerinden çıkarmayı unutmayın.
Başka bir bilgisayara temiz bir Windows 11 kurmak istiyorum. Rufus yerine kullanabileceğim bir program önerebilir misiniz?USB sürücüsünü Windows üzerinden çıkarmayı unutmayın.
Yalnız 30 GB'a düşmüş.USB sürücüsünü Windows üzerinden çıkarmayı unutmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.