Pc her açıldığında boot menü geldiği için flash ile format atmam gerekBilgisayarda format için Microsoft'un kendi programı Media Creation Tool kullanıyorum. Hiç Rufus kullanmadım.
Media Creation Tool da flasha yazıyor zaten dostum ama sen sanırım PC açılmadığı için dosyayı mobile indirip mobilden mi yazmak istiyorsun onu anlamadım. İnternet Cafe'den de halledebilirsin.Pc her açıldığında boot menü geldiği için flash ile format atmam gerek
Bilgisayarda Rufus kullanmak yerine balenaEtcher kullanmayı deneyin.
Herhangi bir parola vs. İstiyormu ?Mobilde yok (eğer Bootloader’ı kasdediyorsan TWRP var), bilgisayarda Balena Etcher’ı dene.
Rufus programı sorunlu olduğu için bir türlü halledemedim 2 ayrı nete ve evimdeki bilgisayardan denedim ama olmuyor ayrı bi konu açmıştım zatenMedia Creation Tool da flasha yazıyor zaten dostum ama sen sanırım PC açılmadığı için dosyayı mobile indirip mobilden mi yazmak istiyorsun onu anlamadım. İnternet Cafe'den de halledebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.