Çözüldü Rufus benzeri mobil uygulama var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Uzman_36

Centipat
Bilgisayarda Rufus üzerinde bazı sorunlarla karşılaştım ayrı bir konuda açmıştım neyse mobil içinde benzeri bir uygulama var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda Rufus kullanmak yerine balenaEtcher kullanmayı deneyin.
Mobilde yok (eğer Bootloader’ı kasdediyorsan TWRP var), bilgisayarda Balena Etcher’ı dene.
Herhangi bir parola vs. İstiyormu ?
Media Creation Tool da flasha yazıyor zaten dostum ama sen sanırım PC açılmadığı için dosyayı mobile indirip mobilden mi yazmak istiyorsun onu anlamadım. İnternet Cafe'den de halledebilirsin.
Rufus programı sorunlu olduğu için bir türlü halledemedim 2 ayrı nete ve evimdeki bilgisayardan denedim ama olmuyor ayrı bi konu açmıştım zaten
Boot menü sorunu hakkında bilginiz varsa diğer açtığım konuya cevap yazarak bana yardımcı olabilirsiniz
Önerilerinizle Balena Etcher programını kullanarak işlemlerim başarılı bir şekilde tamamlandı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı