Rufus format atarken hangi seçenekler seçilmeli?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşalar Huawei Matebook D15 laptop var. Format atacağım ve ekran da gösterdiklerimin hangisini seçmeliyim?

Reels de araştırdım. Hepsini seçmiş. Bende mi yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-08 195407.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-08 195407.png
    80,4 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Arkadaşalar Huawei Matebook D15 laptop var. Format atacağım ve ekran da gösterdiklerimin hangisini seçmeliyim?

Reels de araştırdım. Hepsini seçmiş. Bende mi yapmalıyım?

Sisteminiz gereksinimleriniz Windows 11 için yetiyorsa kendi aracıyla indirmenizi tavsiye ederim. Daha önce çokça Rufus kullandım. Bazen sorun çıkarıyor.

Sisteminiz gereksinimleriniz Windows 11 için yetiyorsa kendi aracıyla indirmenizi tavsiye ederim. Daha önce çokça Rufus kullandım. Bazen sorun çıkarıyor.
Bu zamana kadar sorun yaşamadım hocam.

Hangilerini seçmeliyim ?

Seçtiğiniz seçeneklerde sorun yaşamanıza sebep olacak bir şey yok zaten. Rufus'un kendisi sorun olabiliyor. Hepsini seçin.

Peki bunları seçtikten sonra Secure Boot kapatmama gerek var mı? Bir de galiba hesap açmama gerek kalmaz, doğru mu?

Peki bunları seçtikten sonra Secure Boot kapatmama gerek var mı? Bir de galiba hesap açmama gerek kalmaz, doğru mu?

Microsoft hesabı gereksinimini kaldırın tikini açık bırakırsanız hesap açmanıza veya oturum açmanıza gerek kalmaz. Secure Boot'u kapatmanıza gerek yok ancak USB üzerinden boot sırasında sorun yaşarsınız kapatmayı deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı