Rufus güvenilir mi?

Söylediklerinizin bir çoğu doğru.
Linux'a geçmek hayatta kişisel veriler konusunda yapacağımız en büyük pozitif adımlardan biri olur.
Windows'ta bilgileri depoluyordur. Yani bilinçli olarak görmemezlikten geliyoruz hepimiz. Ya da bir çoğumuz.
Rufus programını Linux'ta kullansak dediğinize sonuna kadar katılırdım.
Fakat Rufus programını Windows üzerinde ve Windows kurmak için kullanacağız değil mi?
Bu yüzden bir şey ücretsizse ürün sizsiniz argümanı söylediklerim için geçerlidir.
Sözümün arkasındayım. Sonuna kadar.

Endişe etmeni gerektirecek hiçbir sıkıntısı yok, zararlı barındırmıyor. Antivirüslük bir durum yok yani, ancak bug olur o da zaten her yeni sürümde gideriliyor.

@Toran Rufus Windows için dağıtılan bir yazılım ancak el mahkum tek seçenek değil. Diğer yandan bıçakla ekmek de doğranır adam da birileri adam doğradığı için bıçağı suçlayamayız. Rufus ile Windows kuran kendi artısını eksisini değerlendirir, riskini alır. Sırf ücretsiz diye, kullanım tercihi nedeniyle açık kaynaklı yazılım kişiyi ürüne dönüştürmüş olmaz.

Açık kaynak dünyasına artık adapte olmalısınız.

Son düzenleme:

Bende tam olarak bundan bahsediyorum tek seçenek değil. Bu yüzden alternatif olarak Windows'un kendi aracını önerdim.
Vermişiz zaten Windows'a bilgileri aracı ile ekstra bir şeyler verecek değiliz diyerekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…