TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 12 Ağustos 2020 #11 Windows 7 2018 versiyonları var. Windows ve Office ISO İndirme Aracı Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office... www.technopat.net Index of /public/MSDN/Windows 7/ The Eye is a website dedicated towards archiving and serving publicly available information. #opendirectory #archive #digitalhistory the-eye.eu
Windows 7 2018 versiyonları var. Windows ve Office ISO İndirme Aracı Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office... www.technopat.net Index of /public/MSDN/Windows 7/ The Eye is a website dedicated towards archiving and serving publicly available information. #opendirectory #archive #digitalhistory the-eye.eu
Eneskizilören Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 14 12 Ağustos 2020 #12 pilavyer dedi: Dostum biraz yer aç. Gereksiz dosyalarını vs. sil. Zaten fazla alana ihtiyacın yok. Genişletmek için tıkla... Yer açamam, telefon eski. Acaba direkt OTG ile flasha indirebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2020
pilavyer dedi: Dostum biraz yer aç. Gereksiz dosyalarını vs. sil. Zaten fazla alana ihtiyacın yok. Genişletmek için tıkla... Yer açamam, telefon eski. Acaba direkt OTG ile flasha indirebilir miyim?
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.995 Çözümler 12 Yer Bursa 12 Ağustos 2020 #13 Eneskizilören dedi: Yer açamam, telefon eski. Acaba direkt OTG ile flasha indirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yakınındaki birinden USB'ne ISO dosyasını yazdırmasını iste. Tabi ki elinde bilgisayarı neden kullanmadığını bilemediğim için yazdım bunu. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2020
Eneskizilören dedi: Yer açamam, telefon eski. Acaba direkt OTG ile flasha indirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yakınındaki birinden USB'ne ISO dosyasını yazdırmasını iste. Tabi ki elinde bilgisayarı neden kullanmadığını bilemediğim için yazdım bunu.
Eneskizilören Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 14 12 Ağustos 2020 #14 pilavyer dedi: Yakınındaki birinden USB'ne ISO dosyasını yazdırmasını iste. Tabi ki elinde bilgisayarı neden kullanmadığını bilemediğim için yazdım bunu. Genişletmek için tıkla... PC bozuk formatlıcam. 2 GB altı ISO link lazım yardım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2020
pilavyer dedi: Yakınındaki birinden USB'ne ISO dosyasını yazdırmasını iste. Tabi ki elinde bilgisayarı neden kullanmadığını bilemediğim için yazdım bunu. Genişletmek için tıkla... PC bozuk formatlıcam. 2 GB altı ISO link lazım yardım.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 12 Ağustos 2020 #15 Yardımlarımızı dinlemiyorsunuz ki. Windows 7 Ultimate'in orijinal 64 bit ISO dosyası 4.7GB. Modifiye edilmiş Windows'ları önermiyoruz. İçinde ne olduğunu bilmiyoruz, güvenliğiniz ve gizliliğiniz için tehlikeli olacaktır. Anladığım kadarıyla 2GB flash belleğiniz var? O zaman sadece Windows XP yazdırabilirsiniz o flasha. Eğer orijinal, temiz Windows 7 kurmak istiyorsanız elinize 8GB boyutunda bir flash almalısınız. İsterseniz Linux yazdırabilirsiniz. Sığacaktır.
Yardımlarımızı dinlemiyorsunuz ki. Windows 7 Ultimate'in orijinal 64 bit ISO dosyası 4.7GB. Modifiye edilmiş Windows'ları önermiyoruz. İçinde ne olduğunu bilmiyoruz, güvenliğiniz ve gizliliğiniz için tehlikeli olacaktır. Anladığım kadarıyla 2GB flash belleğiniz var? O zaman sadece Windows XP yazdırabilirsiniz o flasha. Eğer orijinal, temiz Windows 7 kurmak istiyorsanız elinize 8GB boyutunda bir flash almalısınız. İsterseniz Linux yazdırabilirsiniz. Sığacaktır.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 12 Ağustos 2020 #16 Samotne Ciasteczka dedi: Yardımlarımızı dinlemiyorsunuz ki. Windows 7 Ultimate'in orijinal 64 bit ISO dosyası 4.7GB. Modifiye edilmiş Windows'ları önermiyoruz. İçinde ne olduğunu bilmiyoruz, güvenliğiniz ve gizliliğiniz için tehlikeli olacaktır. Anladığım kadarıyla 2GB flash belleğiniz var? O zaman sadece Windows XP yazdırabilirsiniz o flasha. Eğer orijinal, temiz Windows 7 kurmak istiyorsanız elinize 8GB boyutunda bir flash almalısınız. İsterseniz Linux yazdırabilirsiniz. Sığacaktır. Genişletmek için tıkla... Elindeki flash 8GB hocam.
Samotne Ciasteczka dedi: Yardımlarımızı dinlemiyorsunuz ki. Windows 7 Ultimate'in orijinal 64 bit ISO dosyası 4.7GB. Modifiye edilmiş Windows'ları önermiyoruz. İçinde ne olduğunu bilmiyoruz, güvenliğiniz ve gizliliğiniz için tehlikeli olacaktır. Anladığım kadarıyla 2GB flash belleğiniz var? O zaman sadece Windows XP yazdırabilirsiniz o flasha. Eğer orijinal, temiz Windows 7 kurmak istiyorsanız elinize 8GB boyutunda bir flash almalısınız. İsterseniz Linux yazdırabilirsiniz. Sığacaktır. Genişletmek için tıkla... Elindeki flash 8GB hocam.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 12 Ağustos 2020 #17 222744 dedi: Elindeki flash 8GB hocam. Genişletmek için tıkla... Ee o zaman niye temiz, orijinal Windows 7 ISO'su yazdırıp formatlamıyor? 8GB hayli hayli yeterli.
222744 dedi: Elindeki flash 8GB hocam. Genişletmek için tıkla... Ee o zaman niye temiz, orijinal Windows 7 ISO'su yazdırıp formatlamıyor? 8GB hayli hayli yeterli.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 12 Ağustos 2020 #18 Samotne Ciasteczka dedi: Ee o zaman niye temiz, orijinal Windows 7 ISO'su yazdırıp formatlamıyor? 8GB hayli hayli yeterli. Genişletmek için tıkla... Dediğine göre telefonu doluymuş. Ben de anlamadım sadece okuyucu kalacağım bundan itibaren.
Samotne Ciasteczka dedi: Ee o zaman niye temiz, orijinal Windows 7 ISO'su yazdırıp formatlamıyor? 8GB hayli hayli yeterli. Genişletmek için tıkla... Dediğine göre telefonu doluymuş. Ben de anlamadım sadece okuyucu kalacağım bundan itibaren.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 12 Ağustos 2020 #19 222744 dedi: Dediğine göre telefonu doluymuş. Ben de anlamadım sadece okuyucu kalacağım bundan itibaren. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım. Şimdi flash vardı nereden telefona geçtik O zaman konu sahibi telefonu flash olarak kullanıyor ve telefonunda 8GB boş alan var, ya da telefonu 8GB.
222744 dedi: Dediğine göre telefonu doluymuş. Ben de anlamadım sadece okuyucu kalacağım bundan itibaren. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım. Şimdi flash vardı nereden telefona geçtik O zaman konu sahibi telefonu flash olarak kullanıyor ve telefonunda 8GB boş alan var, ya da telefonu 8GB.
Eneskizilören Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 14 13 Ağustos 2020 #20 Samotne Ciasteczka dedi: Ben de anlamadım. Şimdi flash vardı nereden telefona geçtik O zaman konu sahibi telefonu flash olarak kullanıyor ve telefonunda 8GB boş alan var, ya da telefonu 8GB. Genişletmek için tıkla... isoyu telefona indirip otgyle flasha atıp net kafeye gitcem
Samotne Ciasteczka dedi: Ben de anlamadım. Şimdi flash vardı nereden telefona geçtik O zaman konu sahibi telefonu flash olarak kullanıyor ve telefonunda 8GB boş alan var, ya da telefonu 8GB. Genişletmek için tıkla... isoyu telefona indirip otgyle flasha atıp net kafeye gitcem