Rufus için Windows 7 az boyutlu bir versiyon

Windows 7 2018 versiyonları var.

Yer açamam, telefon eski. Acaba direkt OTG ile flasha indirebilir miyim?

Yakınındaki birinden USB'ne ISO dosyasını yazdırmasını iste. Tabi ki elinde bilgisayarı neden kullanmadığını bilemediğim için yazdım bunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardımlarımızı dinlemiyorsunuz ki.

Windows 7 Ultimate'in orijinal 64 bit ISO dosyası 4.7GB.

Modifiye edilmiş Windows'ları önermiyoruz. İçinde ne olduğunu bilmiyoruz, güvenliğiniz ve gizliliğiniz için tehlikeli olacaktır.

Anladığım kadarıyla 2GB flash belleğiniz var? O zaman sadece Windows XP yazdırabilirsiniz o flasha.

Eğer orijinal, temiz Windows 7 kurmak istiyorsanız elinize 8GB boyutunda bir flash almalısınız.

İsterseniz Linux yazdırabilirsiniz. Sığacaktır.

Yardımlarımızı dinlemiyorsunuz ki.

Windows 7 Ultimate'in orijinal 64 bit ISO dosyası 4.7GB.

Modifiye edilmiş Windows'ları önermiyoruz. İçinde ne olduğunu bilmiyoruz, güvenliğiniz ve gizliliğiniz için tehlikeli olacaktır.

Anladığım kadarıyla 2GB flash belleğiniz var? O zaman sadece Windows XP yazdırabilirsiniz o flasha.

Eğer orijinal, temiz Windows 7 kurmak istiyorsanız elinize 8GB boyutunda bir flash almalısınız.

İsterseniz Linux yazdırabilirsiniz. Sığacaktır.
Elindeki flash 8GB hocam.

Dediğine göre telefonu doluymuş.
Ben de anlamadım sadece okuyucu kalacağım bundan itibaren.
Ben de anlamadım.

Şimdi flash vardı nereden telefona geçtik :D

O zaman konu sahibi telefonu flash olarak kullanıyor ve telefonunda 8GB boş alan var, ya da telefonu 8GB.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı