Rufus ile dosyalar silinmeden Windows 11'e yükseltme

batuhanvardar

Decapat
Daha fazla  
Böyle bir şey var mı oyunlar falan var da tekrar yüklemeye uğraşmak istemiyorum bir şey silinmeden Rufus'la Windows 10'dan Windows 11'e geçmek oluyor mu?

Not: İlla Rufus olması lazım değil bilgisayar desteklemiyor normal kurulum yapamıyorum.

Böyle bir şey var mı oyunlar falan var da tekrar yüklemeye uğraşmak istemiyorum bir şey silinmeden Rufus'la Windows 10'dan Windows 11'e geçmek oluyor mu?

Not: İlla Rufus olması lazım değil bilgisayar desteklemiyor normal kurulum yapamıyorum.

Bozulur çoğu uygulama zaten çift Windows olur. Kurulum yaparken 2. seçeneği seçmeniz lazım dosyalar saklansın gibi bir şey yazıyor olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.

Windows 11 Rufus ile USB'ye yazıp(bilgisayar desteklemediği için rufusta ram securaboot bypass edin) sonra USB'nin içine girin yani dosyalar kısmına orada en altta setup a çift tıklayın orada kurulumun sonunda dosyalarını sakla seçeneği olacaktır bu şekilde yükleniyor.

Windows 11 Rufus ile USB'ye yazıp(bilgisayar desteklemediği için Rufus'ta RAM securaboot bypass edin) sonra USB'nin içine girin yani dosyalar kısmına orada en altta setup a çift tıklayın orada kurulumun sonunda dosyalarını sakla seçeneği olacaktır bu şekilde yükleniyor.

Sıfır kurulum yapıyor yükseltme oluyor o şekilde yapınca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı