Jaspect Femtopat Katılım 9 Eylül 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:00 #1 Rufus'la format USB'si oluşturdum içine yedeklerimin dosyasını attım. Format sırasında sıkıntı çıkar mı? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-11-05 230021.png 48,9 KB · Görüntüleme: 10
Rufus'la format USB'si oluşturdum içine yedeklerimin dosyasını attım. Format sırasında sıkıntı çıkar mı?
Çözüm Maomao Dün 23:09 Jaspect dedi: Format sırasında gitmez değil mi önemli şeylerim var da. Genişletmek için tıkla... Silinmezler hocam. Kurulum sırasında USB'de birbiri ile baglantılı dosyalar okunup işleme alınırken diğerlerine dokunulmuyor.
Jaspect dedi: Format sırasında gitmez değil mi önemli şeylerim var da. Genişletmek için tıkla... Silinmezler hocam. Kurulum sırasında USB'de birbiri ile baglantılı dosyalar okunup işleme alınırken diğerlerine dokunulmuyor.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.046 Makaleler 19 Çözümler 226 Yer Erzincan ❄️ Dün 23:05 #2 Hayır çıkarmaz. Artı 0 Eksi
KS KS Jaspect Femtopat Katılım 9 Eylül 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:06 #3 Format sırasında gitmez değil mi önemli şeylerim var da. Artı 0 Eksi
ketcupinyo Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:07 #4 Hayır sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.046 Makaleler 19 Çözümler 226 Yer Erzincan ❄️ Dün 23:09 #5 Jaspect dedi: Format sırasında gitmez değil mi önemli şeylerim var da. Genişletmek için tıkla... Silinmezler hocam. Kurulum sırasında USB'de birbiri ile baglantılı dosyalar okunup işleme alınırken diğerlerine dokunulmuyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Jaspect dedi: Format sırasında gitmez değil mi önemli şeylerim var da. Genişletmek için tıkla... Silinmezler hocam. Kurulum sırasında USB'de birbiri ile baglantılı dosyalar okunup işleme alınırken diğerlerine dokunulmuyor.
KS KS Jaspect Femtopat Katılım 9 Eylül 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:10 #6 Maomao dedi: Silinmezler hocam. Kurulum sırasında USB'de birbiri ile baglantılı dosyalar okunup işleme alınırken diğerlerine dokunulmuyor. Genişletmek için tıkla... Sağolun. Artı 0 Eksi
Maomao dedi: Silinmezler hocam. Kurulum sırasında USB'de birbiri ile baglantılı dosyalar okunup işleme alınırken diğerlerine dokunulmuyor. Genişletmek için tıkla... Sağolun.