Rufus ile UEFİ_NTFS 2 bellek oluşturuyor

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Merhabalar, Technopat'daki @Recep Baltaş'ın verdiği dosyayı indirdim. Dosyanın boyutu 5.09 olduğu için mecburen NTFS ile biçimlendirdim flash belleğimi ama RUFUS ile yazdırırken hata verip bir tane daha flash bellek oluyor. 2 adet flash bellek olmuş oluyor, bu sorunu nasıl çözmeliyim? İlk defa böyle bir şey yaşadım ve belleği silip/sıfırladım yine RUFUS ile işlem başlatınca sorun yaşıyorum.

Bir de şu fazladan olan disk neden var anlayamadım (sayısız olan K sürücüsü). Silinmiyor yapıştı kaldı oraya.

Dosya Ekleri

• 43.png
    43.png
    20 KB · Görüntüleme: 97
  • re.png
    re.png
    9,4 KB · Görüntüleme: 100
  • 65.png
    65.png
    11,9 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Merhabalar, Technopat'daki @Recep Baltaş'ın verdiği dosyayı indirdim. Dosyanın boyutu 5.09 olduğu için mecburen NTFS ile biçimlendirdim flash belleğimi ama Rufus ile yazdırırken hata verip bir tane daha flash bellek oluyor. 2 adet flash bellek olmuş oluyor, bu sorunu nasıl çözmeliyim? İlk defa böyle bir şey yaşadım ve belleği silip/sıfırladım yine Rufus ile işlem başlatınca sorun yaşıyorum.

Bir de şu fazladan olan disk neden var anlayamadım (sayısız olan K sürücüsü). Silinmiyor yapıştı kaldı oraya.
Eki Görüntüle 1093559Eki Görüntüle 1093558

Sorun değil bu UEFI sistem için Boot alanı ayırıyor.

Evet o anakartın UEFI desteklediği için oradan Boot edecek. Onu silersen UEFI olarak Boot edemeyecek. Haliyle format başlatamayacaksın.
Bu olay peki yeni mi geldi? Daha önceden yoktu böyle bir şey?

Bir de RUFUS'u başlattığımda bu çıkıyor.
Screenshot_1.png

Peki, ben bunu başkasına versem sıkıntı olmaz değil mi?

Hiçbir şey takılı değil şu anda. D dosyasından mı bahsediyorsunuz?

Aynen D olana sağ tıklayıp çıkar seçeneği olması lazım. Sonra flashı tak Rufus'tan Free dos olarak yükle ilk başta bitirsin. Sonra ISO'yu göster yazdırma işlemini başlat bakalım aynısı olacak mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı