Rufus ile USB belleğe format atarken 0xC003045D hatası

Makaleler
4
Yer
Mersin
Şöyle bir hata alıyorum da neyi yanlış yapıyorum? Yazılımı ilk kez kullanıyorum.

Adsız.jpg

Aynı sorun bende de var nasıl çözeriz.
Flash bellek te biçimlendirme yapamıyorum CMD'den disk temizleme yapıyorum bir g/ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi. Hatası veriyor.

Aynı sorun bende de var nasıl çözeriz.
Flash bellek te biçimlendirme yapamıyorum CMD'den disk temizleme yapıyorum bir g/ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi. Hatası veriyor.
Rufus dışında başka alternatif dene. Etcher önerim:

Deneyeyim bir sonucu buradan paylaşırım.
Sorun şu benim flaşım yazmaya karşı korumaya alınmış çok önceden almışım galiba ama unuttum nasıl yaptığımı şimdi de biçimlendiremiyorum temizlemem gerekli etcher de olmuyor galiba anladığım kadarıyla veya ben kullanamadım.

Son düzenleme:
aynı sorun bendede var konu güncel kalabılır mı arkadaşın yaşadığı sorunları birebir yaşadım kingston 128 gb çöpe atılacak bir cihazda değil burda belirtilen her yöntemi denedim sonuç yok

aynı sorun bendede var konu güncel kalabılır mı arkadaşın yaşadığı sorunları birebir yaşadım kingston 128 gb çöpe atılacak bir cihazda değil burda belirtilen her yöntemi denedim sonuç yok
Rufustan Aldığım sonuç

Cmd ile diskpart işlemleri sonuç aynı değişmedi

@UğurDündarın Dövdüğü Adam @Mhmmdhan Sizler sorununuza çözüm bulabıldınız mı ?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-27 141140.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-27 141140.png
    23,9 KB · Görüntüleme: 108
  • Ekran görüntüsü 2024-08-27 141237.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-27 141237.png
    55,6 KB · Görüntüleme: 85
  • Ekran görüntüsü 2024-08-27 170639.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-27 170639.png
    29,1 KB · Görüntüleme: 79
  • Ekran görüntüsü 2024-08-27 171044.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-27 171044.png
    27,5 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var konu güncel kalabılır mı arkadaşın yaşadığı sorunları birebir yaşadım Kingston 128 GB çöpe atılacak bir cihazda değil burada belirtilen her yöntemi denedim sonuç yok.

Rufus'tan aldığım sonuç.

CMD ile diskpart işlemleri sonuç aynı değişmedi.

@UğurDündarın Dövdüğü Adam @Mhmmdhan sizler sorununuza çözüm bulabıldınız mı?

LLF bile atılamayan USB çöp gibi duruyor. HD Tune uygulamasında "error scan" ile bir tarama yapın. 1 tane bile kırmızı nokta görürseniz önemli dosyalarınızı bu USB'de tutmayın.

Hd tune tarama yapmaya başladım sonucu atacağım içerisinde 9 adet mkv formatında film var toplam 65,7 Gb bılgısayara taktığımda filmleri izleyebiliyorum. Fakat silme formatlama artı birşey eklemeye izin vermiyor. Kingston servisini bulamadım. Çöpe atmak istemiyorum gerekirse sitede anlayan birine kargo ile tamir için gönderebilirim. Çözümü bulabılırsek yaşayan arkadaşlar için referans olur.

HD tune tarama yapmaya başladım sonucu atacağım içerisinde 9 adet MKV formatında film var toplam 65,7 GB bilgisayara taktığımda filmleri izleyebiliyorum. Fakat silme formatlama artı bir şey eklemeye izin vermiyor. Kingston servisini bulamadım. Çöpe atmak istemiyorum gerekirse sitede anlayan birine kargo ile tamir için gönderebilirim. Çözümü bulabılırsek yaşayan arkadaşlar için referans olur.
Bir tane bile kırmızı nokta görürseniz taramayı durdurabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı