ibrahimZ275 Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 432 Çözümler 3 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #1 Merhaba. Rufus ile USB'ye yazılan Windows 11 ISO'sunu USB bellekten silebilir miyim?
Çözüm ReloadingData 6 Eylül 2023 ibrahimZ275 dedi: Merhaba. Rufus ile USB'ye yazılan Windows 11 ISO'sunu USB bellekten silebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet biçimlendirin hepsi silinir.
ibrahimZ275 dedi: Merhaba. Rufus ile USB'ye yazılan Windows 11 ISO'sunu USB bellekten silebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet biçimlendirin hepsi silinir.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.891 Çözümler 244 6 Eylül 2023 #2 ibrahimZ275 dedi: Merhaba. Rufus ile USB'ye yazılan Windows 11 ISO'sunu USB bellekten silebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet biçimlendirin hepsi silinir. Artı 0 Eksi Çözüm
ibrahimZ275 dedi: Merhaba. Rufus ile USB'ye yazılan Windows 11 ISO'sunu USB bellekten silebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet biçimlendirin hepsi silinir.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.911 Çözümler 31 6 Eylül 2023 #3 ibrahimZ275 dedi: Merhaba. Rufus ile USB'ye yazılan Windows 11 ISO'sunu USB bellekten silebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet silebilirsin. USB belleği biçimlendirmen yeterli. Artı 0 Eksi
ibrahimZ275 dedi: Merhaba. Rufus ile USB'ye yazılan Windows 11 ISO'sunu USB bellekten silebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet silebilirsin. USB belleği biçimlendirmen yeterli.
KS KS ibrahimZ275 Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 432 Çözümler 3 Yer Azerbaycan,Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #4 ReloadingData dedi: Evet biçimlendirin hepsi silinir. Genişletmek için tıkla... kopkeliekmek dedi: Evet silebilirsin. USB belleği biçimlendirmen yeterli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Evet biçimlendirin hepsi silinir. Genişletmek için tıkla... kopkeliekmek dedi: Evet silebilirsin. USB belleği biçimlendirmen yeterli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.