Rufus ile Windows 11 destekleyemeyen bilgisayar için ISO nasıl yazılır?

intel işlemcilerde 8. nesil ve sonrasını official olarak destekliyor diğer işlemcilerde dediğim yöntemle atılabiliyor isterseniz deneyin.

Bilmiyorum ssd yada hdd kaynaklı da olabilir ama yineden bir usb ile sıfırdan kurulum yap. windows dosyaların eksik.
Hocam bende 3 tane HDD var birde SSD var SSD içinde Windows 10 kurulu birde bad sectorlu bir HDD sağlığı çok düşük bir HDD takılı içinde bir kaç oyun var acaba Windows o kitliyor olmasın? Çünkü görev çubuğu da herhangi bir yanıt vermiyor. Ama Windows SSD kurulu olduğu için yapacağını sanmam öyle birşeyin yine de sorayım dedim.

Hocam bende 3 tane HDD var birde SSD var SSD içinde Windows 10 kurulu birde bad sectorlu bir HDD sağlığı çok düşük bir HDD takılı içinde bir kaç oyun var acaba Windows o kitliyor olmasın? Çünkü görev çubuğu da herhangi bir yanıt vermiyor. Ama Windows SSD kurulu olduğu için yapacağını sanmam öyle birşeyin yine de sorayım dedim.
SSD'ye kurulu olduğu için onda sorun yoktur. sıfırdan usb ile kurulum yap.

Güzel ama yinede bazı dosyaların eksik haberin olsun.
Evet hocam onu anladım çünkü ne yaptıysam görev çubuğundan tepki alamadım bu kadar hataya rağmen mavi ekran verememesi şaşırttı beni.

@xobavenso Düzenleme: şaka gibi ama tam format USB'si hazırlıyordum son kez daha kontrol edeyim Windows'u dedim bir kere daha siyah ekran yapıp geldi düzeldi herşey şuan sorunsuz çalışıyor bilgisayarı aç kapa yeniden başlat yapamama rağmen aynı şeyi yapmadı umarım bir daha da yapmaz ama acaba SFC komutu sonradan mı etkisini gösterdi naptın anlamadım.

Son düzenleme:
Evet hocam onu anladım çünkü ne yaptıysam görev çubuğundan tepki alamadım bu kadar hataya rağmen mavi ekran verememesi şaşırttı beni.

@xobavenso düzenleme: Şaka gibi ama tam format USB'si hazırlıyordum son kez daha kontrol edeyim Windows'u dedim bir kere daha siyah ekran yapıp geldi düzeldi her şey şu an sorunsuz çalışıyor bilgisayarı aç kapa yeniden başlat yapamama rağmen aynı şeyi yapmadı umarım bir daha da yapmaz ama acaba SFC komutu sonradan mı etkisini gösterdi ne yaptın anlamadım.

SFC'yi yaptıktan sonra yeniden başlatınca düzeldiyse evet SFC yapmıştır çünkü SFC Windows'taki bozuk dosyalrı tarar ve hatalaı veya eksik olanları değiştirir ya da yeniden yükler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı