Rehber Rufus ile Windows 11 TPM/Secure Boot/RAM gereksinimlerini kaldırma

Ben Rufus'tan normal şekilde imajladım USB'yi. Bilgisayarımda TPM 1.2 olmasına rağmen hiçbir hata olmadan normal Windows 11'i kurabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI anakartlar için İntel 6. nesilden sonra TPM 2.0 desteği var. Büyük ihtimalle diğer anakartlarda da vardır. Fakat işlemci için Windows 11 desteği yok nedense. Açmak için BIOS'tan security bölümünü kontrol edin.

TPM Sorunu için benim açtığım konu gitti desenize

Zaman içinde birçok oyun ve uygulama kullanılamaz hale gelecek diyorlar ama ne derece doğru bilmiyorum. (Tpm olmayan ve işlemcisi uyumsuz windows 11 kurulan bilgisayarlarda)

Performansa bir etkisi var mı? Şu an normal gereksinimler ile yazılıyor, açılış süresine vs. etki ediyorsa iptal edip gereksinimsiz olarak tekrardan yazdırayım.

Arkadaşlar Merhaba Ben yukardaki şekilde windows 11 Kurdum. Sistem Gayet Güzel Çalışıyor (alışana 20 dk zorlandım ) yalnız çözemediğim bir sorun var yardımcı olabilirseniz sevinirim ..
Kilit Ekranında Spotlight Seçmeme rağmen çalışmıyor. (Kilit Ekranı Alanında Kilitli simgesi var)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…