Rehber Rufus ile Windows 11 TPM/Secure Boot/RAM gereksinimlerini kaldırma

Yeni Rufus 3.20 sürümü artık Windows 11 ISO yazarken gereksinimleri kaldırabiliyor! Tek yapmanız gereken Windows 11 ISO dosyasını seçtikten sonraki ekranda "Remove requirement for 4 GB+ RAM, Secure Boot and TPM 2.0" tikini işaretlemek! Artık yeni ISO'nuzda hiçbir Windows 11 gereksinimi olmayacak!

İndirin: Rufus

unknown.png


unknown2.png
 
Ben Rufus'tan normal şekilde imajladım USB'yi. Bilgisayarımda TPM 1.2 olmasına rağmen hiçbir hata olmadan normal Windows 11'i kurabiliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MSI anakartlar için İntel 6. nesilden sonra TPM 2.0 desteği var. Büyük ihtimalle diğer anakartlarda da vardır. Fakat işlemci için Windows 11 desteği yok nedense. Açmak için BIOS'tan security bölümünü kontrol edin.
 
Zaman içinde birçok oyun ve uygulama kullanılamaz hale gelecek diyorlar ama ne derece doğru bilmiyorum. (Tpm olmayan ve işlemcisi uyumsuz windows 11 kurulan bilgisayarlarda)
 
Performansa bir etkisi var mı? Şu an normal gereksinimler ile yazılıyor, açılış süresine vs. etki ediyorsa iptal edip gereksinimsiz olarak tekrardan yazdırayım.
 
Arkadaşlar Merhaba Ben yukardaki şekilde windows 11 Kurdum. Sistem Gayet Güzel Çalışıyor (alışana 20 dk zorlandım ) yalnız çözemediğim bir sorun var yardımcı olabilirseniz sevinirim ..
Kilit Ekranında Spotlight Seçmeme rağmen çalışmıyor. (Kilit Ekranı Alanında Kilitli simgesi var)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı