Rehber Rufus ile Windows 11 TPM/Secure Boot/RAM gereksinimlerini kaldırma

Yeni Rufus 3.20 sürümü artık Windows 11 ISO yazarken gereksinimleri kaldırabiliyor! Tek yapmanız gereken Windows 11 ISO dosyasını seçtikten sonraki ekranda "Remove requirement for 4 GB+ RAM, Secure Boot and TPM 2.0" tikini işaretlemek! Artık yeni ISO'nuzda hiçbir Windows 11 gereksinimi olmayacak!

İndirin: Rufus

unknown.png


unknown2.png
 
Yeni Rufus 3.16 sürümü artık Windows 11 ISO yazarken gereksinimleri kaldırabiliyor! Tek yapmanız gereken Windows 11 ISO'su seçtikten sonra imaj seçeneği kısmından extended ınstallation seçmek! Artık yeni ISO'nuzda hiçbir Windows 11 gereksinimi olmayacak!

İndirin: Rufus

Eki Görüntüle 1186536

Şey bunu regedit ile yapabilir miyiz? Wintousb kullanacağım external hardiskime yazacağım.
 
Secure Boot ve TPM kontollerini geçiyor ama RAM 8 GB altındaysa onu geçmiyor. Zaten Rufus özelliklerinde de belirtilmiş bu. Kurulum ekranında Shift+F10 komutu ile regedit e girip gerekli girdiyi yazınca sorun olmuyor ve kurulum yapabiliyorsunuz.
 
Selamlar;
HP i7 EliteBook ne yaptıysam kurmadı Hyper v de de denedm onda da kurmadı.
Insider programdaki laptop gereksinim karşılamadığı için güncelleme almıyor Windows 10'a da dönemiyorum kaldık ortada bozulana kadar sonra format denemelere devam. Dolar 5'e düşerse alırım bir yeni bir laptop.😟
 

Dosya Ekleri

  • w11.png
    w11.png
    117,8 KB · Görüntüleme: 114
Rufus abiiiiiiiiiiiiiiiiiii adamsın beeeeeeeeee
 

Geri
Yukarı