Çözüldü Rufus ile Windows yükleme aracı arasındaki farklar nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Rufus kullanırken sürekli hata aldığım için yükleme aracıyla yazdırmıştım USB belleğe. İkisini de kullanabilirsiniz, Rufus'ta birçok ayar söz konusu üstelik herhangi bir ISO dosyasını da yazabiliyorsunuz. Bunun dışında bir fark var mı detayını bilmiyorum açıkçası. Ama ikisi de kullanılabilir.
Rufus aracıyla ISO dosyasını daha hızlı bir şekilde yazıdrabilirsiniz. Media Creation (Windows 10 yükleme aracı) ile isterseniz Windows 10 ISO dosyası da indirebilirsiniz veya direkt olarak Windows 10'un son sürümünü USB aygıtınıza yazırabilirsiniz.
Yani siz Windows 10'un ISO dosyasını indirip Rufus ile USB aygıtıma yazdırmamı öneriyorsunuz? Arada sadece ISO'nun daha hızlı yazdırılması farkı mı var?

Rufus kullanırken sürekli hata aldığım için yükleme aracıyla yazdırmıştım USB belleğe. İkisini de kullanabilirsiniz, Rufus'ta birçok ayar söz konusu üstelik herhangi bir ISO dosyasını da yazabiliyorsunuz. Bunun dışında bir fark var mı detayını bilmiyorum açıkçası. Ama ikisi de kullanılabilir.

Çözüm
Yani siz Windows 10'un ISO dosyasını indirip Rufus ile USB aygıtıma yazdırmamı öneriyorsunuz? Arada sadece ISO'nun daha hızlı yazdırılması farkı mı var?
İsterseniz direkt olarak ISO dosyasını USB aygıtınıza da yükleyebilirsiniz. Bu sayede Rufus kullanmanıza gerek kalmayacaktır. Media Creation, USB aygıtınıza yazıdrmanız için seçenek sunmaktadır.

Hayir yok. O araçla iki mimarinin isosunun birleşmiş halini (6.3GB) indirip yazmıştım. Sadece yazarken UEFI seçmeniz lazim.

Medya Aracı (2004)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı