Miriss Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 279 Çözümler 1 2 Temmuz 2025 #1 Fotoğraftaki gibi yarım saattir dönüp duruyor, ISO'yu orijinal siteden son sürüm indirdim ve Rufus'a yazdırdım.
Fotoğraftaki gibi yarım saattir dönüp duruyor, ISO'yu orijinal siteden son sürüm indirdim ve Rufus'a yazdırdım.
KS KS Miriss Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 279 Çözümler 1 2 Temmuz 2025 #31 eren28tr dedi: Garantisi varsa garantiye yollayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam uğraştığınız için. Artı 0 Eksi
eren28tr dedi: Garantisi varsa garantiye yollayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam uğraştığınız için.
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 29.032 Çözümler 619 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #32 Miriss dedi: Teşekkürler hocam uğraştığınız için. Genişletmek için tıkla... Yoksa da SSD önerisi için bütçenizi belirterek yeni konu açın yardımcı olurlar. Artı 0 Eksi
Miriss dedi: Teşekkürler hocam uğraştığınız için. Genişletmek için tıkla... Yoksa da SSD önerisi için bütçenizi belirterek yeni konu açın yardımcı olurlar.
KS KS Miriss Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 279 Çözümler 1 2 Temmuz 2025 #33 eren28tr dedi: Yoksa da SSD önerisi için bütçenizi belirterek yeni konu açın yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Evet açıyorum şimdi hocam tekrar teşekkürler. Artı 0 Eksi
eren28tr dedi: Yoksa da SSD önerisi için bütçenizi belirterek yeni konu açın yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Evet açıyorum şimdi hocam tekrar teşekkürler.