Rufus ISO yansıması ayrıştırma hatası

Diskinde hata varsa dosyayı tam okuyamayıp yazamadığından dolayı bu hatayı alıyor olabilirsin. (Diskte sıkıntı olmayıp ISO dosyası da hatalı olabilir.)

Ben bu sorunu ISO dosyasının içini açıp içindeki dosyaları USB belleğin içine kopyala-yapıştır yapıp çözmüştüm. Bu yöntemi denerseniz UEFI kurulum için USB FAT32 formatlı olsun. (Bu yöntem çok sağlıklı olmayabilir.)

Ne zaman söyledi?

Olabilir, sonuçta internet üstünden çekiyorsun.
Daha önce sayfada aynı sorunu bir arkadaş yaşamış ona yanıt olarak söylemiş sorun bu gece hırs yaptım yapmak ama bir kriz de yakın :D.

Hala uğraşıyorum.
Recep Abinin verdiği Link üzerinden indiriyorum

-Daha önce de Recep Abinin yoldundan gittik öyle tedavi oldu ama bakalım

Adamın sesi ayrı bir tedavi zaten adam her videoda öyle sempatik bir sesini nerede duysam heh bu adam konuşuyorsa işi çözmüştür diyorsun

Dosya Ekleri

• Technopat.PNG
    Technopat.PNG
    136,1 KB · Görüntüleme: 1.104
  • İSo.PNG
    İSo.PNG
    107,2 KB · Görüntüleme: 1.065
Son düzenleme:
Diskinde hata varsa dosyayı tam okuyamayıp yazamadığından dolayı bu hatayı alıyor olabilirsin. (Diskte sıkıntı olmayıp ISO dosyası da hatalı olabilir.)

Ben bu sorunu ISO dosyasının içini açıp içindeki dosyaları USB belleğin içine kopyala-yapıştır yapıp çözmüştüm. Bu yöntemi denerseniz UEFI kurulum için USB FAT32 formatlı olsun. (Bu yöntem çok sağlıklı olmayabilir.)

Onu daha önce yaptım sağlık da değil biraz zorlamak sonra yalap şalap bir şey oluyor sistem pek iyi performans vermiyor nereden mi biliyorum şu anki sürüm o şekilde kurdum daha önce sorunu çözemedim şu an çözmeye uğraşıyorum.

O dosya ile problemsiz yazım işlemi olursa ve hala BIOS altında UEFI gözükmüyor ise bu mesajın altına BIOS fotoğrafları ile birlikte gönder.

Rufus USB yazırdırma tamamlanırsa göstereceğim.

O dosya ile problemsiz yazım işlemi olursa ve hala BIOS altında UEFI gözükmüyor ise bu mesajın altına BIOS fotoğrafları ile birlikte gönder.

-İndirdiğim ISO dosyası Recep abinin verdiği link Windows 10 1909.

Şeytan kulağıma fısıldıyor uykum geldi ama ya kafayı yiyeceğim arkadaş ineceğim keseri almaya he :D.

Yardımcı olur musunuz.

Dosya Ekleri

• rufus5.PNG
    rufus5.PNG
    658,7 KB · Görüntüleme: 962
Bellek bozuk olabilir, farklı bellek ile denedin mi?

Şu an onu deniyorum.

Evet başka bir disk taktım durum bu.
Buradan Recep abiye sesleniyorum.
-Saat 03:01 belki önerdiğiniz ISO olur diye bekledim.
-Kaderimde mi var nedir bir tutmaz bir şey yolunda.

Dosya Ekleri

• rufus7.PNG
    rufus7.PNG
    657,9 KB · Görüntüleme: 1.142
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı