Rufus nasıl kullanılır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cikartildi lafini ilk defa duydum. Yeni surumle falan mi geldi? Ekran goruntusu atabilir misiniz?

bunumu uygulayacağım

Hocam çıkartıldı dediğim belleğe dosyalar aktarıldı gibi kopyalandı yani iso dosyası
1684264289532.png

Hocam konu sahibi siz misiniz? %100 kopyalandigi zaman attigim videoyla BIOS'a girebilirsiniz.

BIOS goruntunuzu atin bakayim. ASUS UEFI BIOS'ta ben USB bellegin ismine tiklayarak baslatabiliyorum 1. siraya almadan mesela.

ASUS BIOS degilse boot menuye girdikten sonra USB bellegin ismi gozukur onu + veya hangi tussa muhtemelen asagi kisimlarda yazar onunla uste cikartabilirsiniz.

BIOS goruntunuzu atin bakayim. ASUS UEFI BIOS'ta ben USB bellegin ismine tiklayarak baslatabiliyorum 1. siraya almadan mesela.

ASUS BIOS degilse boot menuye girdikten sonra USB bellegin ismi gozukur onu + veya hangi tussa muhtemelen asagi kisimlarda yazar onunla uste cikartabilirsiniz.

Hocam USB gözükmüyor isminimi yanlış biliyorum dedim BIOS'dayken çıkardım taktım değişmedi boot kısmında SSD yazıyor bir de bir şey yazıyor ama onlar değil nasıl gözükcek bu şey. @Prime777

Hocam USB gözükmüyor ismini mi yanlış biliyorum dedim BIOS'dayken çıkardım taktım değişmedi boot kısmında SSD yazıyor bir de bir şey yazıyor ama onlar değil nasıl gözükcek bu şey. @Prime777

Flash bellek takiliyken Windows'u acin ve BIOS'a girin. Eskiden oyle oluyordu bende de. Bir de boot menusunun gorselini atin USB'nin ismi farkli olabilir.

Flash bellek takiliyken Windows'u acin ve BIOS'a girin. Eskiden oyle oluyordu bende de. Bir de boot menusunun gorselini atin USB'nin ismi farkli olabilir.
Hocam ssd var birde bişey daha var belleği çıkardım taktım değişmedi yani bellek gözükmüyor rufusta NTFS olarak yapsam gözükürmü @Prime777

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı