Rufus nasıl kullanılır?

Başlattım hocam.

Hocam Rufus ile yaptım dosyalar belleğe aktarıldı şimdi ne yapacağım? @Prime777 @550519

Cikin. USB bellegi kontrol edin kurulum dosyalari yazdirilmis mi diye. Ondan sonra yeniden baslatarak BIOS'a girin, boot menuye girin ve USB bellegi 1. siraya getirerek save yapip cikin kurulumu baslatin.

Sisteminiz eski ise onu MBR yapın hocam, GPT'yi UEFI bulunduran sistemler için öneririm. Ondan sonra başlat seçeneğine tıklayın. Kendisi yapar o işlemi, sonrasında format atmaya başlayacaksınız zaten.

Cikin. USB bellegi kontrol edin kurulum dosyalari yazdirilmis mi diye. Ondan sonra yeniden baslatarak BIOS'a girin, boot menuye girin ve USB bellegi 1. siraya getirerek save yapip cikin kurulumu baslatin.
Hocam halime gülmeyinde biosa nasıl giriyorduk

Sisteminiz eski ise onu MBR yapın hocam, GPT'yi UEFI bulunduran sistemler için öneririm. Ondan sonra başlat seçeneğine tıklayın. Kendisi yapar o işlemi, sonrasında format atmaya başlayacaksınız zaten.
UEFİ bulunduruyor sistemim ben tamamladım çıkartmayı belleğe çıkarttım belleğe girdim dosyalar var
1684262206919.png

Hocam halime gülmeyin de BIOS'a nasıl giriyorduk?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben de konuyu takip ediyorum 2004 sürümünü indirdim şu an çıkartılıyor çıkartıldı ne yapacağım?

Cikartildi lafini ilk defa duydum. Yeni surumle falan mi geldi? Ekran goruntusu atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı