Rufus nedir?

Freedos laptop alacağım. Rufus'un hangi sürümünü indirmeliyim?
Flash belleği hazırlayacağınız pc 64 bit ise arm64.exe yazanı değilse x86.exe yazanı indireceksiniz. Bilgisayarın işletim sisteminin göründüğü yerde yazar nasıl sistem olduğu. Pc'niz yoksa android telefonda ventoy adlı uygulama ile de oluyormuş.

Flash belleği hazırlayacağınız pc 64 bit ise arm64.exe yazanı değilse x86.exe yazanı indireceksiniz. Bilgisayarın işletim sisteminin göründüğü yerde yazar nasıl sistem olduğu. Pc'niz yoksa android telefonda ventoy adlı uygulama ile de oluyormuş.
Alacağım bilgisayar freedos olacak ben kendim windows 10 kuracağım. Windows 10'u iso dosyası şeklinde indirdim. Rufus'un standart versiyonunu indirmiştim. Resimdeki haliyle mi yazdırmalıyım?

Ayırma birimi boyutu 32 kb mı kalmalı? 64'den yukarısı yok. İzlediğim videolarda 8192 bayt çıkmış başkalarında hep.

Dosya Ekleri

• aishaaaaa.png
    aishaaaaa.png
    21,4 KB · Görüntüleme: 62
Alacağım bilgisayar freedos olacak ben kendim windows 10 kuracağım. Windows 10'u iso dosyası şeklinde indirdim. Rufus'un standart versiyonunu indirmiştim. Resimdeki haliyle mi yazdırmalıyım?

Ayırma birimi boyutu 32 kb mı kalmalı? 64'den yukarısı yok. İzlediğim videolarda 8192 bayt çıkmış başkalarında hep.
Oralara ellemenize gerek yok. Neyse öyle kalsın bence.

Oralara ellemenize gerek yok. Neyse öyle kalsın bence.
Hocam 3-4 tane video izledim. Hepsinde 8192 byte yazıyordu. Ellemesem Fat32 olan yerde sadece 16- 32 - 64 kilobyte seçeneği vardı. Başkalarında 8192 iken bende 32 çıkıyor. Başka bir arkadaş Fat32 olan yeri NTFS olarak değiştirmemi söyledi, o şekilde seçip 8192’yi seçip öyle yazdırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı