Çözüldü Rufus USB belleği görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

just_people

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben Linux'tan Windows 10 geçeceğim fakat Rufus USB mi okumuyor ve USB'min ismini anlamadım. Anlayan varsa yazabilir mi?

Ekran görüntüsü_2024-09-14_20-14-07.png
Ekran görüntüsü_2024-09-14_20-14-24.png

Çözüm
Rufus'u Linux üzerinde kullanamazsın. Onun yerine Ventoy kullanabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video işini görecektir. Hem Ventoy'un ne olduğunu hem de nasıl kullanılacağını güzelce anlatıyor.
Merhaba, “gelişmiş biçimlendirme seçeneklerini göster” tıklayın ardından “usb sabit sürücülerini listele” gibi bir yazı çıkcak, ona tıklayarak aktif edin ve sonrasında tekrar deneyin. Bu şekilde okuması lazım.
öyle bir şey gözükmüyor

Ventoy'u deneyin o zaman hocam, tahminen Wine USB yönlendirmesi yapamıyor(tam emin değilim).

Tar. Gz olarak indi hocam şimdi ne yapacağım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü_2024-09-14_20-29-59.png
    Ekran görüntüsü_2024-09-14_20-29-59.png
    194,8 KB · Görüntüleme: 27
Rufus'u Linux üzerinde kullanamazsın. Onun yerine Ventoy kullanabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video işini görecektir. Hem Ventoy'un ne olduğunu hem de nasıl kullanılacağını güzelce anlatıyor.

Çözüm
Ben Linux'tan Windows 10 geçeceğim fakat Rufus USB mi okumuyor ve USB'min ismini anlamadım. Anlayan varsa yazabilir mi?

Eki Görüntüle 2310496Eki Görüntüle 2310497
Mikrosoft Store sitesinde kendi tool aracı var,rufus gerekli degil,önce tool sonra windows 10 iniyor. Gerekirse oradan ikinci turda başka bilgisayar yazanı da secerek USB belleğe windows yedeğini de yükleyebiliyorsun...Bilgisayar göçerse USB yedek önemli,USB den F2 tuşu vb. ile basip bekleyip kurtulabiliyor,yüklüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı