Rufus'la ISO yazdırma işlemleri doğru mu?

soldierboy28

Hectopat
Daha fazla  
Rufus'la USB'ye Windows'u yazdırdım UEFI GPT ama bir ayar large FAT32 digeri de 32 KB'di. Tam olarak oldu mu bilmiyorum, FreeDOS sistemim geldiği zaman kurup deneyeceğim sizce olmus mudur? Olmadıysa FreeDOS PC'den USB'ye çıkarsam sonradan sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rufus'la USB'ye Windows'u yazdırdım UEFI GPT ama bir ayar large FAT32 digeri de 32 KB'di. Tam olarak oldu mu bilmiyorum, FreeDOS sistemim geldiği zaman kurup deneyeceğim sizce olmus mudur? Olmadıysa FreeDOS PC'den USB'ye çıkarsam sonradan sıkıntı olur mu?

NTFS yapmanı tavsiye ederim. Bilgisayar aldıysan zaten yeni olduğu için NTFS senin için daha iyi olacaktır.

Ayarları resimdeki gibi yapın.
1704639356086.png

Şunları yapıp geri kalanları Rufus'un varsayılan seçeneğinde bırakman yeterlidir.

1- Windows ISO dosyasını seç.
2- İmaj seçeneği > Standart Windows yüklemesi
3- Disk bölümü > GPT
4- Hedef sistem > UEFI

geri kalanları program otomatik ayarlar. Kurcalamana gerek yok. Kurulum USB belleğinin Large FAT32 veya NTFS seçmen önemli değil. Windows kurulurken her halükarda UEFI kurulum olacak ve kurulduğu bölüm NTFS olarak biçimlendirilecek. Senin "biçimlendirme seçenekleri" altında hızlı biçimlendirmeyi seçmen dışında işine yarayacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı