Sıkıntı olmaz, hatta daha iyi olur. Mesela TPM şartının kaldırılması sonradan bazı sorunlar çıkarabiliyor, mesela Valorant'ın açılmaması, bazı sistem dosyalarının Windows 10'daki gibi olması gibiISO dosyasını indirdim. Rufus'a attım orada birkaç uyarı çıktı çevrimiçi Windows hesabı gereksinimlerini kaldır gibi. Orada hiçbir şey işaretlemeden devam ettim laptopa Windows kurarken. Bir sıkıntı olur mu?
ISO dosyasını indirdim. Rufus'a attım orada birkaç uyarı çıktı çevrimiçi Windows hesabı gereksinimlerini kaldır gibi. Orada hiçbir şey işaretlemeden devam ettim laptopa Windows kurarken. Bir sıkıntı olur mu?
Sistem 11 gereksinim karsılıyorsa sorun olmaz,
Karsılamıyorsa işaretlemrzsen manuel bypass yapman gerek.
RTX 3050 4 GB ekran kartı, Intel i5 12450H işlemci ve 16 GB RAM var.
Sorun olmaz.
Bir de az önce sorduğum soruya cevap verebilir misiniz? Bir videoda disabled diğerinde enabled yapın diyorlar.
enabled yap. bu arada eğer bilgisayarın sistem gereksinimleri karşılıyorsa rufus yerine Windows'un kendi medya oluşturma aracını kullanın, bu kadar kafanızı karıştırmaz.Hocam bir de laptopu kurarken Security boot enabled mi disabled mi yapayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.