Rufus'u hangi ayarlarda çalıştırmak gerekli?

CVRTOON

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Esenlikler, Microsoft Store'den Rufus adlı bir uygulama indirdim. Kendi bilgisayarım Dual boat yapar iken Linux Mint hata verdi falan filan. Technopat'dan Windows 7 ISO dosyasını indirdim. Şu an USB bellek yanımda. Rufus'u hangi ayarlara getirip de Windows 7 ISO dosyasını USB belleğe yazdırmam mümkün olur? Not: USB belleği biçimlendirdim.

1650716729367.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Esenlikler, Microsoft Store'den Rufus adlı bir uygulama indirdim. Kendi bilgisayarım Dual boat yapar iken Linux Mint hata verdi falan filan. Technopat'dan Windows 7 ISO dosyasını indirdim. Şu an USB bellek yanımda. Rufus'u hangi ayarlara getirip de Windows 7 ISO dosyasını USB belleğe yazdırmam mümkün olur? Not: USB belleği biçimlendirdim.

Eki Görüntüle 1368290

ISO'yu seçe basin aygita da flashi secin disk bölümü sistemi de eski anakartsa MBR yapin yeniyse gbr yapın standart Windows yüklemesi seçenek ilerleyin eğer boot etmezse size Microsoft'un yazdiricisini veririm.

Eki Görüntüle 1368290

Eğer sistem eskiyse MBR, yeniyse GPT yi seçin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı