Ruh haliniz nasıl?

Gezegene alev topu yaklaşırken komutan logarın mühendislerine yaptırdığı hiperoptik vasküler dondurucu ile alev topunu durdurduktan sonra ceku ile evliliklerini tvden izleyen arif ışık gibi.

Normie mizahlarına devam et.

Komiksiniz. Normie mizah değil mizah bile yapmadım orada. Nedense konuya mesaj atanların hepsi üzgün ve intihar etmek istiyor. Ölüp kurtulmak istiyor. O zaman senin tutan ne? Neden hala buradasın? Tamam cidden derdi olan birkaç kişi yazılanlar kadar olabilir. Ama konuda ki neredeyse herkesin üzgünüm ve intihar etmek istiyorum yazması sizce de garip değil mi? Tamam birkaç kişi neyse de herkes yazınca 12 13 yaşında veletlerin Instagram'a içkim bitti intihar etmek istiyorum gibi hikayeler atıp havalı olduğunu sanmasından farkı yok. Ben normie mizahlara değil de siz üzgün rolleri yapmaya devam edebilirsiniz. Öyle bir yazıyorlar ki sanırsın herkes savaştan çıkmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı