Ruh haliniz nasıl?

Gelecek kaygısı içinde sıkışıyoruz hocam. KPSS'ye hazırlanıyorum. Vekil imamlığa gireceğim. Neden imamlık diye soruyorsanız şöyle: Atama puanı düşük ve başka bir meslek yok. Kadroya geçersem zaten masa başı kısmına geçerim o kurumun. Ülke o kadar berbat halde ki. Yoksa dünyanın en mutlu insanı olabilirim yani. Umarım istediğimizi alırız. Aslında ilahiyata girdim sırf bu meslek meselesinden dolayı, zaten YKS puanım da düşüktü. Ama orası bayağı zor geldi. 1 sene dayanıp büyük ihtimal okul kaydımı da silerim. İnsanlar okumak istemiyor, meslek istiyor, geçinmek istiyor. Bir de yatay geçişe baktım hiçbir yer tutmuyor, boşuna aileme de masraf yaptırdım abi.

Herkesin ve kendi durumumu şu şekilde ozetleyebilirim cam bir fanus içinde sıkısmis ve fanusu kiramicamiz noktaya gelmişiz dışarıya bir serzeniş var ama kimse duymuyor. Özetimiz genelleme yapıyorum ama inanın herkes bu durumda.

Ruh halimi şu şekilde özetlemek istiyorum ETS 2 Ahmet kaya+Müslüm+Bergen kombosu

Bende bu durumdayım hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Müzik zevklerimiz mükemmel hocam bende severim Ahmet Kaya iki gözüm

1767622915777.png

Bu başımızdakilerle ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim (Yani kötüyüm.). Ana muhalefetten de hiçbir umudum yok.

Evet sevgili arkadaşlar, başlıktaki gibi... Ruh haliniz nasıl, nasıl hissediyorsunuz, başınızdan nasıl olaylar geçti, merak ettim yaşadığınız dertleri sıkıntıları... Farklı hayat senaryolarını incelemek istedim biraz da olsun (yanlış anlaşılmasın) güncel iç dökme noktası olarak da değerlendirebilirsiniz, konu oldukça esnek... :)

Pek iyi değil açıkçası hoşlandığım kız ıkı yan sıramda ve beni umursamıyor bende konuşmuyorum zaten o da istemiyordur yoksa sohbet acmasını kızlar iyi bilir ve aynı sınıfta olduğumuzdan da korkuyorum. Mesela diğer yanındakine soru soracağına bana da sorabilir yapamadıklarını ama biz kimiz ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı