Rules Of Survival- "ros.exe çalışmayı durdu" Hatası

Reaksiyon

Decapat
Yer
Türkiye/Ankara/Keçiören
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci,Lise 2.Sınıf(10.Sınıf)
Merhabalar, yaklaşık yarım saat önce ROS'u indirdim. Açmaya çalıştığımda böyle oldu.

1536007702827.png

• Sürücülerim güncel.
    • Driver Booster aracılığıyla mı?
    • Evet.
  • Yönetici olarak açıyorum. Açıldıktan 2-3 sn. sonra oluyor.
Sözü size bırakıyorum...

İyi günler. İyi forumlar =)

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM miktarınız nedir? RAM yetersiz geldiğinde çalışmayı durdurdu yazabiliyor.

2 GB RAM'im var fakat önceden oynamışlığım var kendi bilgisayarımda. Yaklaşık 6-7 ay önce. Aynı zamanda bunda tek değil diğerlerinde de olmaya başladı.
Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş sistem ayarları > gelişmiş > performans kısmında ayarlara tıkla;
Veri yürütme engellemesi kısmına gel, seçtiklerim dışında kalanları seçe tıkla aşağıdan oyunu seç.

Düşündüm, yaptım, olmadı... "DEP Etkin olarak çalıştırılmalıdır" diyor.

Ayar dediğim kısım büyük ihtimal kurcala biraz düzeltirsin.

Şimdi ROS'u düzelttim, yazmayı unutmuşum pardon :D Fakat gene de oyunda aniden kasmalar olursa atıyor. Genellikle ana menüde oluyor, nadiren oluyor.

FPS 60 alıyorum. Neyse sıkıntı değil atması. Gene de teşekkür ederim ikinize de :)

Şimdi ROS'u düzelttim, yazmayı unutmuşum pardon :D Fakat gene de oyunda aniden kasmalar olursa atıyor. Genellikle ana menüde oluyor, nadiren oluyor.

FPS 60 alıyorum. Neyse sıkıntı değil atması. Gene de teşekkür ederim ikinize de :)
Sorunun geçmesine sevindim ancak oyunu hileciler dışında oynayanı pek yok...

NASIL DUZELTTIN OYUNU BENDEDE CALISMIYO YARDIMCI OLA BILIRMISIN? 4-5 ay once oynuyodum şimdi oynuyamiyom hata veriyo

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı