Rundll32.exe'yi sakın silmeyin zaten silemezsiniz. Rundll32'yi taratmak önemli değil zaten.Ne yazık ki diğer modlarla çakıştıkları için silmiştim. Minecraft için yüklemiştim .exe olarak. VirusTotal ve Total 360 Security'de taratmıştım rundll32.exeyi ikisinde de anormal bir şey cıkmamıştı.
Rundll32.exe yi silip sağlıklı bir durumda olanını indirirsem bir herhangi bir sorun yaratır mı?
Virüs değil diye biliyorum.Bilgisayarımın performansını çok etkiliyor baktığım başlıklarda çoğunlukla virüs degildir diyor lakin ben hala şüpheleniyorum Rundll32.exe virüs müdür?Eki Görüntüle 1655944
Virüs değil diye biliyorum.
Performansa etki ediyor mu?
Ediyor bayağı CS:GO'da eskiden 70 80 FPS alırken şu an zar zor 50 alıyorum.
Görevi sonlandı çalışıyor mu hocam?
Normalde askıya alıyorum askıya almayıp bir şey yapmadıgım vakitte aynı exeden 5 tane oluyor. Askıya almayıp görevi sonlandır deyincede birkaç dakika sonra sanki bir trojanmiş gibi kendi kendine tekrar açılıyor.
Belkide kılık değiştirmiş bir virüs olabilir virüs tarama programınız var ise bir taratın.
Virüs değildir o zaman. Hangi programla taradığınız da önemli ancak VirüsTotal'e atmışsınız bir şey çıkmamış. Bu durum ne zamandan beri oluyor hangi programı indirdiğinizden beri?Taradım lakin bir şey çıkmadı + virüs totalide denedim temiz gözüküyor.
Virüs değildir o zaman. Hangi programla taradığınız da önemli ancak VirusTotal'e atmışsınız bir şey çıkmamış. Bu durum ne zamandan beri oluyor hangi programı indirdiğinizden beri?
Şu rehbere bakın derim: Rehber: Windows 10 ve 11 hızlandırma
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.