Çözüldü Ubisoft Connect "Runtime error" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arda2683

Centipat
Ekran görüntüsü 2024-10-16 170848.png

Merhaba Ubisoft'a girdiğimde sürekli bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim?

Çözüm
Evet. Eğer silip tekrardan deneyip aynı hatayı alıyorsanız, yukarı da hatanın ismi var Visual C++ ile alakalı falan. denetim masasına girin ve program kaldıra tıklayın.
1729088138897.png

Eğer bunlar siz de varsa hepsini kaldırın sadece C++ olanlar için başka bir şey kaldırmayın.

Sonra bunu indirin.

Evet. Eğer silip tekrardan deneyip aynı hatayı alıyorsanız, yukarı da hatanın ismi var Visual C++ ile alakalı falan. denetim masasına girin ve program kaldıra tıklayın.
1729088138897.png

Eğer bunlar siz de varsa hepsini kaldırın sadece C++ olanlar için başka bir şey kaldırmayın.

Sonra bunu indirin.

Çözüm
Evet. Eğer silip tekrardan deneyip aynı hatayı alıyorsanız, yukarı da hatanın ismi var Visual C++ ile alakalı falan. Denetim Masası'na girin ve program kaldıra tıklayın.
Eki Görüntüle 2330746

sonra bunu indirin.

Teşekkürler. Anladığım kadarıyla Ubisoft'u sil yükle yapıp dedikten sonra olmazsa Visual C+++ dosyalarını kaldırıp verdiğiniz linkten indirmem mi gerekiyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı