arda2683
Centipat
Merhaba Ubisoft'a girdiğimde sürekli bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim?
Evet. Eğer silip tekrardan deneyip aynı hatayı alıyorsanız, yukarı da hatanın ismi var Visual C++ ile alakalı falan. denetim masasına girin ve program kaldıra tıklayın.Ubisoftu mu?
Silip tekrardan yüklemeyi deneyin hocam.
Ubisoftu mu?Silip tekrardan yüklemeyi deneyin hocam.
Evet. Eğer silip tekrardan deneyip aynı hatayı alıyorsanız, yukarı da hatanın ismi var Visual C++ ile alakalı falan. denetim masasına girin ve program kaldıra tıklayın.Ubisoftu mu?
Evet. Eğer silip tekrardan deneyip aynı hatayı alıyorsanız, yukarı da hatanın ismi var Visual C++ ile alakalı falan. Denetim Masası'na girin ve program kaldıra tıklayın.
Eki Görüntüle 2330746
Eğer bunlar siz de varsa hepsini kaldırın sadece C++ olanlar için başka bir şey kaldırmayın.
sonra bunu indirin.
![]()
Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download
This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the incluwww.techpowerup.com
Evet hocam.Teşekkürler. Anladığım kadarıyla Ubisoft'u sil yükle yapıp dedikten sonra olmazsa Visual C+++ dosyalarını kaldırıp verdiğiniz linkten indirmem mi gerekiyor?
Evet hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.