denster Kilopat Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 831 Çözümler 4 28 Mayıs 2021 #32 Türkçe bilmiyorsa arkadaşlık teklif et biliyorsa da fark etmez. Sen bana Rusça öğret ben de sana Türkçe öğreteyim de. Yaşın kaç bu arada ,kız kaç duruyor. Küçüksen eğer ters bakmış olabilir.
Türkçe bilmiyorsa arkadaşlık teklif et biliyorsa da fark etmez. Sen bana Rusça öğret ben de sana Türkçe öğreteyim de. Yaşın kaç bu arada ,kız kaç duruyor. Küçüksen eğer ters bakmış olabilir.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.646 Makaleler 3 Çözümler 59 28 Mayıs 2021 #33 Benim de Rus kız arkadaşım vardı, sohbete normal bir insanla konuşuyormuş gibi başladım. Ekstra bir şey yapmana gerek yok. Karşılaştığın vakit, Türkçe biliyorsa selam ver. Bilmemesinin imkanı yok gerçi.
Benim de Rus kız arkadaşım vardı, sohbete normal bir insanla konuşuyormuş gibi başladım. Ekstra bir şey yapmana gerek yok. Karşılaştığın vakit, Türkçe biliyorsa selam ver. Bilmemesinin imkanı yok gerçi.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #34 emircanunlts dedi: Benim de Rus kız arkadaşım vardı, sohbete normal bir insanla konuşuyormuş gibi başladım. Ekstra bir şey yapmana gerek yok. Karşılaştığın vakit, Türkçe biliyorsa selam ver. Bilmemesinin imkanı yok gerçi. Genişletmek için tıkla... Ayrıldın mı dayı?
emircanunlts dedi: Benim de Rus kız arkadaşım vardı, sohbete normal bir insanla konuşuyormuş gibi başladım. Ekstra bir şey yapmana gerek yok. Karşılaştığın vakit, Türkçe biliyorsa selam ver. Bilmemesinin imkanı yok gerçi. Genişletmek için tıkla... Ayrıldın mı dayı?
Jasuru Megapat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #35 Kalk delayla cümleye başla. Anahtar cümle bu. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2021
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.646 Makaleler 3 Çözümler 59 28 Mayıs 2021 #36 Skibbe dedi: Ayrıldın mı dayı? Genişletmek için tıkla... Sevgilim değildi. Arkadaşlarını görünce öyle bir atılıma girmedim, o kadar yakışıklı değilim.
Skibbe dedi: Ayrıldın mı dayı? Genişletmek için tıkla... Sevgilim değildi. Arkadaşlarını görünce öyle bir atılıma girmedim, o kadar yakışıklı değilim.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #37 emircanunlts dedi: Sevgilim değildi. Arkadaşlarını görünce öyle bir atılıma girmedim, o kadar yakışıklı değilim. Genişletmek için tıkla... Şimdi nerede abi o kız? Güzel mi?
emircanunlts dedi: Sevgilim değildi. Arkadaşlarını görünce öyle bir atılıma girmedim, o kadar yakışıklı değilim. Genişletmek için tıkla... Şimdi nerede abi o kız? Güzel mi?
Jimmy Hopkins Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 906 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Bullworth Academy 28 Mayıs 2021 #38 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bir acayip Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 408 Yer Antalya,Döşemealtı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2021 #39 emircanunlts dedi: Sevgilim değildi. Arkadaşlarını görünce öyle bir atılıma girmedim, o kadar yakışıklı değilim. Genişletmek için tıkla... Kendine haksızlık etme Erwin Abi.(!)
emircanunlts dedi: Sevgilim değildi. Arkadaşlarını görünce öyle bir atılıma girmedim, o kadar yakışıklı değilim. Genişletmek için tıkla... Kendine haksızlık etme Erwin Abi.(!)
ValiBey36 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.831 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600 AF İşlemci INNO3D GTX 1650 GDDR6 Ekran Kartı Biostar A302M Anakart 500GB SEAGATE HDD+PATRİOT BRUST 240GB SSD 2x8GB Crucial 3000MHz CL15 RAM LG 22MK400H Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2021 #40 szoboszlaii dedi: Merhaba yan binamıza bir Rus aile taşındı. Kızı nasıl tavlayabilirim? Hiç yüz veren bir tip değil. Genişletmek için tıkla... CS fanı olduğunuzu dile getirin hocam.
szoboszlaii dedi: Merhaba yan binamıza bir Rus aile taşındı. Kızı nasıl tavlayabilirim? Hiç yüz veren bir tip değil. Genişletmek için tıkla... CS fanı olduğunuzu dile getirin hocam.