Rus kız nasıl tavlanır?

Havuzun yanında barda oturuyorduk. Rus çift geldi. 1 2 dk sonra görevli, kadına you Very Very Very Very beatiful dedi. (Cidden böyle dedi.) Daha sonra görevli adama bir iki içki verdi. 10 dk sonra görevli, kadınla otele doğru gitti.
Taktik: Aptal taklidi yaparken içki ısmarlamak.
Sonuç uzak durun Rus kızlarından.

Son düzenleme:
Merhaba yan binamıza bir Rus aile taşındı. Kızı nasıl tavlayabilirim? Hiç yüz veren bir tip değil.

Konu bir bilgi içeriği olsa en fazla 10 adam zorla yazardı, konu kız tavlamaya gelince, dakikasında 30 cevap geldi gerçekten utandım.

Konu bir bilgi içeriği olsa en fazla 10 adam zorla yazardı, konu kız tavlamaya gelince, dakikasında 30 cevap geldi gerçekten utandım.
Konu bir bilgi içeriği olsa en fazla 10 adam zorla yazardı, konu kız tavlamaya gelince, dakikasında 30 cevap geldi gerçekten utandım
Herkes her konuda bilgili değil. Zaten bilgi gereken yere boş bir mesaj atarsan "Gereksiz Mesaj" yersin. Kız ve tavsiye konuları bilgi gerektirmeyen konular. Ayrıca insanlar tavsiye veriyor diye utanacaksan zaten utan.

Herkes her konuda bilgili değil. Zaten bilgi gereken yere boş bir mesaj atarsan "gereksiz mesaj" yersin. Kız ve tavsiye konuları bilgi gerektirmeyen konular. Ayrıca insanlar tavsiye veriyor diye utanacaksan zaten utan.

Hocam insanlar sadece tavsiye verse yine iyi, numarasını, ev adresini istiyenler bile çıktı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı