Steam Rus Rublesi'ne geçmek mantıklı mı?

Hesaba giriş tarihleri ve lokasyonları, oyun keylerinin nereden alındığı hepsinin tek tek kaydı var. Steam her hareketini takip ediyor bu uygulamayı kullandığın sürece.

Hayır gider 1 sene sonra bir yasak dalgası atar sap gibi kalırsınız ortada. Tarih kendisini Valve'dan kurnaz zannedip ceza yiyen oyuncularla dolu.
VPN ile alsam yanlızca VPN ile girsem falan olmazmı zaten genelde VPN kullanıyorum.

Veya Rusya'dan alıp ana hesaba atsam olmaz mı?

VPN ile alsam yanlızca VPN ile girsem falan olmaz mı zaten genelde VPN kullanıyorum.

Bir ömür kendine özel, sabit Rus IP'si kullanacaksan ne ala. Öbür türlü VPN açtın ee o da ne devamlı değişiyor lokasyonun, değişmedi desek bile 20-30 tane daha Türk oradan giriyor. Bunların bir tanesi kendisini yakalatsa solucan deliğinin ucu sana çıkacak.

10 oyun almam, 7 tane alırım ama hesabım güvende olur. Ek olarak alacağınız Ruble kodu satan yerler hep sizden komisyon kesecek, her oyun için gördüğünüz etiketten %10-15 fazlasını ödeyeceksiniz Rus banka hesabınız yoksa.

Bir ömür kendine özel, sabit Rus IP'si kullanacaksan ne ala. Öbür türlü VPN açtın ee o da ne devamlı değişiyor lokasyonun, değişmedi desek bile 20-30 tane daha Türk oradan giriyor. Bunların bir tanesi kendisini yakalatsa solucan deliğinin ucu sana çıkacak.

10 oyun almam, 7 tane alırım ama hesabım güvende olur. Ek olarak alacağınız ruble kodu satan yerler hep sizden komisyon kesecek, her oyun için gördüğünüz etiketten %10-15 fazlasını ödeyeceksiniz Rus banka hesabınız yoksa.

TR de 1000TL olan oyun Rust'tan bahsediyorum Rusya'da 250TL 750TL fark var%15 desek 50 de oradan 300 700TL kâr he işin güvenlik kısmı sıkıntı ama kendi hesabıma hediye etmek mantıklı gibi sanki.

TR de 1000TL olan oyun Rust'tan bahsediyorum Rusya'da 250TL 750TL fark var%15 desek 50 de oradan 300 700TL kâr he işin güvenlik kısmı sıkıntı ama kendi hesabıma hediye etmek mantıklı gibi sanki.

Rust 1000 TL değil, %33 indirimde 750 TL. Özel dönemlerde %60-70 indirime girse oldu sana 400 TL. 6 senelik oyunu almayıp bunca sene beklediysen birazcık daha sabredersin kendini riske atmak yerine.

Yok ben illa şansımı deneyeceğim diyorsan yolun açık olsun. Ben uyarımı yapayım, tercih sizin.

Rust 1000 TL değil, %33 indirimde 750 TL. Özel dönemlerde %60-70 indirime girse oldu sana 400 TL. 6 senelik oyunu almayıp bunca sene beklediysen birazcık daha sabredersin kendini riske atmak yerine.

Yok ben illa şansımı deneyeceğim diyorsan yolun açık olsun. Ben uyarımı yapayım, tercih sizin.

Hesap ta çok dolu değil aslında denesemmi:D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı