Çözüldü Rusça bilen arkadaşlar, burada ne yazıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pierry

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar lpg’ci de çalışıyorum. Ustam tank sipariş etmişti her zamanki gibi. İçinden bu sefer böyle bir kağıt çıktı. Anladığım kadarıyla zaten yanlışlıkla koyulmuş bir şey. Burada kısaca nelerin yazdığını Rusça bilen arkadaşlar söyleyebilir mi?

3C09362C-44FC-455A-80B0-3D03D646CBE2.jpeg

C36180E8-BE42-4A6B-BD53-61D77683226E.jpeg

İlk fotoğraf arkası.

Çözüm
Telefonunuza Google Çeviri indirip, yazıları kamera ile taratıp çevirebilirsiniz. Fikir edinmenize yardımcı olur.
IMG_20200818_140050.jpg
Screenshot_20200818-140121.png
Arkadaşlar lpg’ci de çalışıyorum. Ustam tank sipariş etmişti her zamanki gibi. İçinden bu sefer böyle bir kağıt çıktı. Anladığım kadarıyla zaten yanlışlıkla koyulmuş bir şey. Burada kısaca nelerin yazdığını Rusça bilen arkadaşlar söyleyebilir mi?

Eki Görüntüle 642115

Eki Görüntüle 642116

İlk fotoğraf arkası.

Merhaba ben Rusça biliyorum.
1. belge başlığı. Muvakkafiyet sertifikası.
2. belge başlığı. Uyumluluk sertifikası.

Eki Görüntüle 642115

Eki Görüntüle 642116

İlk fotoğraf arkası.
kankam sertifika ama neyin sertifikası onu anlamadım rusçam yemedi. Ama büyük yazı ile yazılan ilk kelime sertifica demek(arka sayfada)

Arkadaşlar cevaplar için sağ olun. Konu açılalı bayağı olmuş, o kağıt kim bilir nerededir. 😁(Bu arada konu hortlatıldığı için sayın moderatör arkadaşlar aylar önceki yazım hatam yüzünden ceza atmış, cevap veremedim. 😆)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı