Rusça Öğrenmeli miyim?

• Konuyu başlatan rico
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 3.510
Daha fazla  
Selamlar, lise 2 olduğum için bölüm telaşı var. Sizce dil bölümü seçip 11'de Rusça kursuna gidip üniversitede Rus Dili ve Edebiyatı okumalı mıyım? Hocalarımdan biri dışişleri seni yurt dışına gönderir Rusça iyi bir seçenek tarzı şeyler söyledi, o konuda da aydınlatır mısınız? Bu arada Rusça'ya sadece ilgim var bu zamanlarda parası iyi olan bir dil bölümü söylerseniz rahatlıkla onu da öğrenebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çinle ilgili hiçbir şeye ilgim yok, Fransızca'yı seviyorum düşünebilirim. Almancayı da 9 ve 10'da öğrendiğimiz için temelimi attım, evde ders dinleyerek b1 de olsa Almanca'mı geliştirmeyi düşünüyorum. Rusça öğren demişsiniz de iş olanakları, maaş, yurtdışı işi bahseden olmamış.

Rusçayı turistik bölgelerde çalışan hemen hemen herkes biliyor artık. Çince iyi bir seçenek bence
Diyosun ki önüne gelen herkes kolayca Rusça öğrenip Rus dili ve edebiyatı okuyabiliyor? Çin dünya pazarlamasında 1 numara olduğu için tercih ediyorlar, başka bi nedenden dolayı tercih eden yok.
Muhakkak tercüman arayan birçok yer vardır ki bu en ufak örnek, Rusça'da ekmek olduğunu düşünüyorum. Merakın varsa dal bence, İngilizce artık pek ekmek getirmiyor. Herkes biliyor bu devirde.
Teşekkür ediyorum, İngilizcemi artık geliştiremem diye düşünüyorum. Bildiğine dair bi belge vardı adını unuttum onu almayı planlıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı