alpethz
Hectopat
- Makaleler
- 2
Aşırı sevdiğim bir Windows 8.1 Lite sürümü var ve harddiskte sadece 3 GB yer kaplıyor, ancak Rusça
ISO dosyasına Türkçe dil ekleyip yükleme işlemini nasıl yapabilirim?
Aşırı sevdiğim bir Windows 8.1 Lite sürümü var ve harddiskte sadece 3 GB yer kaplıyor, ancak RusçaISO dosyasına Türkçe dil ekleyip yükleme işlemini nasıl yapabilirim?
Aşırı sevdiğim bir Windows 8.1 Lite sürümü var ve harddiskte sadece 3 GB yer kaplıyor, ancak RusçaISO dosyasına Türkçe dil ekleyip yükleme işlemini nasıl yapabilirim?
NTLite![]()
Nasıl oluyor videosu var mı?
Modlu ISO linki istemedim, ISO dosyasına dil eklemeyi sordum. Mesj kasma amaçlı mı yapıyorsunuz bunu?
Nasıl oluyor videosu var mı?
Modlu ISO linki istemedim, ISO dosyasına dil eklemeyi sordum. Mesj kasma amaçlı mı yapıyorsunuz bunu?
NTLite Kullanımı, Detaylı Anlatım. Windows Dosyalarından Gereksiz Dosya ve Hizmetleri Kaldırdım. - YouTubeNasıl oluyor videosu var mı?
NTLite Kullanımı, Detaylı Anlatım. Windows Dosyalarından Gereksiz Dosya ve Hizmetleri Kaldırdım. - YouTube
Burada anlatılıyor. Siz dil ekleme bölümünde paket indirip entegre edeceksiniz.
ISO linkini bana atarsanız size yarın atabilirim hazırlayıp.
Gerçekten yapabilirseniz çok sevinirim ama ISO modlu olduğu için link vermem sağlıklı olmayacak sanırım![]()
Tamam sorun yok. hastebin üzerinden linki yapıştırın ve kaydedin. URL'yi paylaşın
bu arada eklememi istediğiniz başka program vs var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.