Rush commando RK848 vs rush paladın RK910

Daha fazla  
280 TL civarı bütçem var. Klavye almak istiyorum iki klavye seçtim fakat ikisi arasında kaldım. Commando bilek desteği olsun vs olsun daha dikkat çekici duruyor. Fakat paladin de çift enjeksiyon teknolojisi varmış işin açığı ne işe yaradığını bilmiyorum. İki ürün arasından hangisini seçmeliyim?
Not: Önerilerinize açığım fakat kendim ufak bir araştırma yaptım çok fazla alternatif bulamadım. Türkçe Q klavye tercih ediyorum bu sebeple tercihim bu iki ürün ve rush markasının mouseunu kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı henüz.

Hiçbiri
Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

@Samotne Ciasteczka hocamı davet ediyorum.

Hepsiburada'dan attığın ürünler İngilizce Q klavye. Akakçe'den aldığınız boyut olarak bana küçük kaçıyor numlock tuşları olması beni cezbediyor ki aktif olarak kullandığım tuşlardır. Önerileriniz çok teşekkürler.

Çift enjeksiyon teknolojisi için paladin almak mantıklımı peki?
Ürün yılbaşı gibi 300 TL civarına düşerse alabilirim. Aklımda bulunacak teşekkürler.

Ben de bu ürünü takip ediyorum ama EkoStok adlı bir satıcı tarafından farklı bir kaç sitede 399 TL fiyatla satışta. Bir de MediaMarkt'ta çok fahiş bir fiyatta gözüküyor. Farklı satıcılardan bulunabilirliği pek yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…