280 TL civarı bütçem var. Klavye almak istiyorum iki klavye seçtim fakat ikisi arasında kaldım. Commando bilek desteği olsun vs olsun daha dikkat çekici duruyor. Fakat paladin de çift enjeksiyon teknolojisi varmış işin açığı ne işe yaradığını bilmiyorum. İki ürün arasından hangisini seçmeliyim?
Rush PALADIN RK910 RGB Aydınlatmalı Oyuncu Gaming Mekanik Klavyesi Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Rush Commando RK848 Mavi Switch Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavye Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Not: Önerilerinize açığım fakat kendim ufak bir araştırma yaptım çok fazla alternatif bulamadım. Türkçe Q klavye tercih ediyorum bu sebeple tercihim bu iki ürün ve rush markasının mouseunu kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı henüz.
Motospeed CK61 Rgb Mekanik Oyun Klavyesi Outmu Kırmızı (Yurt en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Motospeed CK61 Rgb Mekanik Oyun Klavyesi Outmu Kırmızı (Yurt en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Hepsiburada'dan attığın ürünler İngilizce Q klavye. Akakçe'den aldığınız boyut olarak bana küçük kaçıyor numlock tuşları olması beni cezbediyor ki aktif olarak kullandığım tuşlardır. Önerileriniz çok teşekkürler.
Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ben de bu ürünü takip ediyorum ama EkoStok adlı bir satıcı tarafından farklı bir kaç sitede 399 TL fiyatla satışta. Bir de MediaMarkt'ta çok fahiş bir fiyatta gözüküyor. Farklı satıcılardan bulunabilirliği pek yok gibi.