Daha fazla
280 TL civarı bütçem var. Klavye almak istiyorum iki klavye seçtim fakat ikisi arasında kaldım. Commando bilek desteği olsun vs olsun daha dikkat çekici duruyor. Fakat paladin de çift enjeksiyon teknolojisi varmış işin açığı ne işe yaradığını bilmiyorum. İki ürün arasından hangisini seçmeliyim?
www.n11.com
www.n11.com
Not: Önerilerinize açığım fakat kendim ufak bir araştırma yaptım çok fazla alternatif bulamadım. Türkçe Q klavye tercih ediyorum bu sebeple tercihim bu iki ürün ve rush markasının mouseunu kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı henüz.

Rush PALADIN RK910 RGB Aydınlatmalı Oyuncu Gaming Mekanik Klavyesi Gri Fiyatları ve Özellikleri
Rush PALADIN RK910 RGB Aydınlatmalı Oyuncu Gaming Mekanik Klavyesi Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.

Rush Commando RK848 Mavi Switch Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavye Gri Fiyatları ve Özellikleri
Rush Commando RK848 Mavi Switch Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavye Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.