RUSH CONTOUR RCA121 RGB Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! RUSH CONTOUR RCA121 RGB Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Hocam resimlerde bile ne kadar dandik olduğu anlaşılıyor. O kasaya para vermeyin. Konuyu takibe aldım belki başkası cevap yazar diye kusura bakmayın, benim hatam cevap yazmamak.
Kasanın resimlerde bile ne kadar kalitesiz işçiliği olduğu görülüyor. Ayrıca çok küçük bir kasa o. Haberiniz olsun.
Hocam resimlerde bile ne kadar dandik olduğu anlaşılıyor. O kasaya para vermeyin. Konuyu takibe aldım belki başkası cevap yazar diye kusura bakmayın, benim hatam cevap yazmamak.
Kasanın resimlerde bile ne kadar kalitesiz işçiliği olduğu görülüyor. Ayrıca çok küçük bir kasa o. Haberiniz olsun.
COOLER MASTER MASTERBOX MB501L 600W CARBON DİZAYN 1x120mm LED FAN MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kocaman kasaları koyacak yer nasıl buluyorsunuz. Mini atx bir sistem toplayacak için ideal yanı. 700 liralık işlemci alıp gidip 700-800 tl kasaya vermeyi mantıksız buluyorum. Masada veya yerde duracak laptop gibi sürekli taşıncak birşey değil. Malzeme kalitesine okadar takılmıyorum.
N11 de daha uygun bu arada.